Answer:
- Para 23: "We got to their dwellings, where we saw they had built a hut for us with many fires in it"
Explanation:
As per the question, the 23rd passage would provide the most adequate supporting details to substantiate the claim that 'de Vaca's encounter with the native Americans might be the cause of Vaca's kind and generous treatment of them in his later life.' This is reflected through the descriptions in the passage like 'we got to their dwellings...in it' as it shows that this experience made him understand their life, culture, and values which they offer to others despite being indigenous. Thus, this not only supports but justifies the claim as well. Hence, <u>para 23</u> is the correct answer.
The answer is:<span>B)<span>Jeanette and her family care about and support each other.</span></span>
Answer:
B.
Explanation:
The continuing fascination for President Lincoln suggests that he embodies a heroic example of a 'common man of the people.' President Abraham Lincoln was the 14th President of the United States and mainly worked for the cause of common people.
In his presidency, he ended the slavery, ensured preservation of the Union, and did many things for the common people. The reason President Lincoln is a continuing public fascination is because he became a heroic example of a common man of the people.
Therefore, option B is correct.
According to the excerpt, it can be inferred that the sentence that supports the idea that sugar was more than just a killer in Louisiana is option 4. "people needed..."
<h3>What does the word Killer mean in the snippet?</h3>
According to the context described in the fragment, reference is made to the fact that sugar in Louisiana was affected by the weather, so the slaves were required to perform faster at the rate of the mills to prevent the crop from being damaged with the cold.
From the above, it can be inferred that this characteristic of the climate and the cultivation of sugar was a difficulty for the lives of the slaves who had to demand too much of themselves to work at full speed.
Note: This question is incomplete because the question and the options are missing. Here is the complete information:
Which line from the passage best provides evidence to support the claim that sugar was more of "a killer" in Louisiana than in the Caribbean?
- "In every single American slave state, the population of enslaved people kept rising. . . ."
- ". . . enough enslaved children were born, lived, and grew to become adults."
- "not only did the slave states need to harvest the cane in perfect rhythm with the grinding mills. . . ."
- "people needed to work faster than the weather. . . ."
Learn more about fragment in: brainly.com/question/10596402
#SPJ1
Fiction is as important as non fiction