1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Karolina [17]
2 years ago
10

A blessing James wright

English
2 answers:
Thepotemich [5.8K]2 years ago
8 0
He’s someone who gives blessing
Sliva [168]2 years ago
3 0

Answer:

he is a person is the making a planr

You might be interested in
Please help test due in hour
Ber [7]
The answer is A and B
7 0
3 years ago
Based on the context of the passage, the reader can tell that peacekeeping forces do which of the following?
scoray [572]

Answer:

D. prevent conflict

Explanation:

3 0
2 years ago
Readers can infer that Samoset's visit to the community
s2008m [1.1K]

The detail from the passage that best supports the inference that Samoset's visit to the community  positively changes the relationship between the colony members  and the Native Americans is "<u>Being after some time of entertainment and gifts dismissed, a wjile after he came again...called Massaoit"</u>

<u />

Based on the passage, the colonists had were not able to communicate with the Indians, until Samsoet courageously came up to them and spoke broken English to them that they could understand.

After this visit, they were able to gain a lot of things from their relationship which benefitted them tremendously.

Read more here:

brainly.com/question/24419036

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
What is somthing that might be teacherous
jenyasd209 [6]
Bossy and annoying dhdhdh
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Prompt
nikklg [1K]

Answer:

I believe the best age for anyone to start using social media is around 15-16. A child under the age of 13 will most likely be easily influenced by things they see since they are still developing their views and opportunities on the world and themselves. Younger teens (13 or 14) will most likely also be influenced but also pressured by social media. Social media can cause stress or pressure for those who are still young and developing. Around 15 or a little older is a great age to start because it is a good way to start giving freedom to young adults. 15, 16, or 17-year-olds for the most part have discovered their personality and have a higher level of common sense and critical thinking.

Explanation:

3 0
2 years ago
Other questions:
  • Which of the following sentences correctly uses a transition to indicate a shift in time frame?
    5·1 answer
  • Biff steals Oliver's fountain pen as he leaves the office. Why? Question 5 options: a) Biff wants a present for his dad at dinne
    14·1 answer
  • 4. Read the following passage carefully. "An old couple living near John's
    7·1 answer
  • What did George do once that made him stop playing jokes on Lennie was
    15·1 answer
  • How does montag feel about the hound? what does the captain tell montag about the hound? in the story fahrenheit 451?
    11·1 answer
  • Pls help
    5·2 answers
  • Why did the shy man buy Blackie? In the story " The Mixer"
    13·1 answer
  • Can you pls help me cause this is die tomorrow
    8·1 answer
  • What is the purpose of a theme?
    5·2 answers
  • Write what you would say in the following situation:
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!