Here is a guide to providing the answers to the prompts:
1. Read the three passages cited.
2. Determine the feelings of Las Casas based on the events that occurred.
3. Mention specific events and actions that might cause Las Casa to feel that way.
<h3>Determining the meaning of a text</h3>
First, note that the three passages were not provided. So, a direct answer cannot be given. To understand the main points in a text, it is required that the texts are read carefully to know the explicit and implied meanings in the passage.
The feelings of Las Casa based on the text could be angry, happy, indifferent, etc. Whichever it is will be based on the actions of Columbus and Cortés toward the people in Hispaniola and Tenochtitlan.
So, read the text carefully to determine the feeling of Las Casa.
Learn more about the message of a text here:
brainly.com/question/11600913
In the United States, when Congress prepares a budget, "<span>it creates an independent commission to do the budget," since this is meant to be a "bipartisan" effort. </span>
Answer:
it didn't because they didn't accept Christianity
Explanation:
The correct answer is Hungary
Although Hungary was not a part of the Soviet Union, it was a satellite state and it was expected for it to behave according to what the Soviet Union wanted. When they had an uprising because they wanted their own version of socialism and communism, the Soviet Union invaded and ended the uprising. They were even known for sending tanks into Hungary.