That’s good, Exercise is important even something as simple as walking :-)
Answer:
I'm pretty sure it's B the Louisiana Purchase
Explanation:
Answer:
Studying English Literature opens everyone up to a world of inspiration and creativity. This is because it helps us develop skills that are very essential for today's global government. It gives us a chance to make sense of the world through stories, poems, novels, and plays. Studying literature also helps us learn and understand our cultures and others cultures. Also we learn to emphasize with characters to feel their joy and pain.
Hope this helps !
Answer:
D). 'On the contrary'
Explanation:
As per the question, option D displays the phrase i.e. 'on the contrary' from the given passage that indicates an opposing or contrary thought as this phrase signals the beginning of the ideas in the passage that would contradict the previous ideas presented. <u>This phrase introduces the alternative idea that challenges the prior idea which states that 'every act of kindness is in fact purely selfish' by offering the contradictory claim that 'selfishly motivated giving has done a lot of good in the world'.</u> Thus, the phrase 'on the contrary' signifies contrast and hence, <u>option D</u> is the correct answer.
Answer:
2 or 1 but I think it's 2...