Answer:
Roughly 3,000 years ago, when ancient Greece was creating its many origin myths, the classical heroes were born. Stories of Jason, Heracles, Perseus and Odysseus all took place during the great 4th Age of Man, roughly 3,600-3,100 years ago, for a period that stretched for about six generations. Back then, the idea of a hero was closely associated with military prowess, namely how good someone was at killing others. Additionally, a hero was typically someone who was killed in the pursuit of honor, and often had a fatal flaw. These early heroes and their stories became touchstones for different areas of morality, and mythology often functions as a moral guideline.
Answer:
The type of evidence used in the passage is:
A. statistical evidence.
Explanation:
In the passage we are analyzing here, the author mentions a couple of percentages to make his point. This is an example of statistical evidence. This type of evidence relies on numbers, usually resulting from surveys and researches, to offer support to a claim. If I say, for instance, that 70% of people who eat eggs lose fat and gain mass more quickly than those who do not eat eggs, I will be using statistical evidence to prove my point that eating eggs is helpful for bodybuilders - that is just an example.