What is the question, so I can help better?
Answer:
From the Reread lines 1624–1651, the section of dialogue suggests that Mr. Frank is extra careful, while Mr Dussel is a risk taker.
Explanation:
The section of dialogue signifies from the Reread lines 1624-1651, that they both did not see eye to eye on these types of situations.
Mr Frank thinks it is better to be careful than regretting later and Mr Dussel is willing to take the risk. (with answering the phone)
What this implies is that, Mr.Frank is trying to play safe and be careful of things, while Mr Dussel is willing to take the necessary risk by answering the phone.
Option C does not contain grammatical errors. In punctuation, the quotes must be around the whole phrase some person said and after the closing quotes, you write a comma and then the person who said it.
This question is missing the passage. I've found the complete question online. Since the options are the same, I will omit them.
The Girl in the Picture
I loved to look at the old photographs, especially the ones with me in them. I suppose that was bad of me and proved I was stuck on myself, but I couldn't help it. The pictures with me in them were just more interesting. Every stage of my life was there, snapped by the camera and stamped on a glossy piece of paper. I loved seeing myself at three, standing with my brother, Donald, in front of the house in our matching cowboy and cowgirl outfits, or standing on a chair in front of the kitchen counter, mixing a birthday cake for Mother. The pictures reminded me that I was real, that I always had been real and always would be real, and that I wasn't just some girl someone had made up.
Which two statements best express themes in the passage?
Answer:
The two statements that best express themes in the passage are:
Evidence of a prior time reminds people of their worth in life.
Joy comes from looking back on the past.
Explanation:
The narrator in the passage clearly derives happiness from looking at the pictures. Photos allow her to remember, to watch herself grow and change. And a sense of worth comes from it, since watching her own history pictured like that makes her realize how true it all is. She is a real person, with a real history. Being able to see that, being reminded of that, makes her happy. Therefore, the two themes expressed in the passage are:
Evidence of a prior time reminds people of their worth in life.
Joy comes from looking back on the past.
Answer:
visit = <em>visited</em>
see = <em>saw</em>
eat =<em> </em><em>ate</em>
not look = <em>did</em><em> </em><em>not</em><em> </em>
stop = <em>stopped</em>
stand = <em>stood</em>