Answer:
The answer would be A.
Because a decade is 10 years there for the only option that would be correct would be A.
Answer:
Nick says of Gatsby "He had an extraordinary gift for hope"
Explanation:
Sorry I don't remember the exact page. I read the book like 5 years ago
The most likely central idea of the given passage is that <u>Marlow believes he and his crew have literally time-traveled to the Stone Age.</u>
According to the given passage, the narrator talks about his journey with a group of people who were wanderers on a prehistoric earth and fancied themselves to be conquerors, taking possession of that place.
In Heart of Darkness is a story told about Marlow who journeyed to Congo, Africa and he has a twisted concept of reality where he believes he has literally gone with his crew to the Stone Age.
Read more here:
brainly.com/question/20067513
Explanation:
Interest groups or pressure groups are composed of organizations or associations of people organized in a formal way, whose central objective is to influence the development of public policies for the benefit of their own interests and causes, through the use of lobbying.
The use of celebrity spokespersons is a common practice of gaining influence, which can be an effective practice if the personality and values of the celebrity in question are compatible with the policies they wish to gain influence from, as a celebrity has the advantage of having popular support for influence.
Hey there Freddie!
The word (aesthetic) means either art or something that would be very pleasing to look at, or/and also a set of underlining principles of guidings.