1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
uysha [10]
2 years ago
7

Based on the demands made by Georgy Gapon, what was life like in Russia in 1905

History
2 answers:
maria [59]2 years ago
8 0

Answer: In January 1905, steelworkers in St Petersburg, led by Georgy Gapon, drafted a petition demanding improved conditions and some political reforms. The ‘ Bloody Sunday ‘ petition sparked shootings of several hundred workers outside the Winter Palace: Sovereign!

Explanation:

Aloiza [94]2 years ago
4 0

Over three-quarters of the Russian population were unhappy with their position in the Empire. Peasants and workers alike suffered horrendous living and working conditions and hence posed a threat to the Tsarist regime. Discontent increased in the years before 1905 in the form of riots, illegal strikes and protests.

You might be interested in
Why was the transcontinental railroad route across indian territory ruled out?
Serjik [45]
The First Transcontinental Railroad<span> was built crossing the western half of America and it was pieced together between 1863 and 1869. It was 1,776 miles long and served for the Atlantic and Pacific coasts of the United States to be connected by rail for the first time in history.</span>
3 0
3 years ago
The diagram below shows that the Roman Republic contributed to the development of democratic principles.
Mrrafil [7]

Answer:

the consul

Explanation:

1. The Senate and Assemblies

Answer: The Congress

2. The Consul

Answer: The President

3. The Eight Judges

Answer: The Supreme Court

4. The Twelve Tables

Answer: The Bill of Rights

5. Consul Veto

Answer: Presidential Veto

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Sino gusto sumakay sakin aw I mean sumakay sa sasakyan​
puteri [66]
Magaling ka ba sa pagmamaneho?
7 0
2 years ago
Read 2 more answers
How did the romans bring water into the city from the surrounding hills ?
gayaneshka [121]
<span>They built aqueducts that carried water from the hills to the city.</span>
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Please help!!!!! and IF you want you can go to my page and help me with my other questions
Leona [35]

Answer:

i think its the 2nd or the 1st

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • The colonist easily adapted from a monarchy to a
    15·1 answer
  • Which theory of the origin of the state most influenced the establishment of the political system in the united state?
    9·1 answer
  • Which of these statements is NOT true of relative dating? A) Relative dating uses the sequence of rock layers to establish age.
    11·1 answer
  • Why did the United States want to “isolate” itself from Europe after WWI?
    5·1 answer
  • The Code of Hammurabi was important to the development of modern
    14·1 answer
  • What hardships did Civilians suffer during the Civil War?
    8·1 answer
  • The writings of Transcendentalists had the greatest influence on which of the following movements?
    6·1 answer
  • What was the northern states argument for slaves not counting towards population?
    12·1 answer
  • What best explains why conflict has existed between Israelis and Palestinians for over 70 years?
    11·2 answers
  • What do you think are the qualities of Philippine art?
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!