1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Ierofanga [76]
2 years ago
5

Write a 3-5 sentence paragraph that includes a claim, at least one reason to support the claim, and one piece of evidence that s

upports the claim.
English
1 answer:
icang [17]2 years ago
6 0

It should be noted that a claim means the evidence that's used by writers to prove a point.

<h3>What is a claim?</h3>

Your information is incomplete as the passage isn't provided. Therefore, an overview will be given. It should be noted that a claim simply means the statement given by the writer to substantiate and argument

In this case, it's important to read and understand the story. Also, understand the theme in the story which is the main idea in the story. This can enable you get the claim.

Learn more about claims on:

brainly.com/question/2748145

You might be interested in
5. Read the scenario below. Explain what Camilla might do if she was at Level 2 (conventional) of her moral development. Use evi
kari74 [83]

After reading the scenario, we can say the following about Camilla's probable actions at level 2 of moral development:

At level 2 of her moral development, Camilla would most likely report the theft.

Perhaps, in order to help the hungry person, she would give him/her food herself. But still, since at level 2 she has internalized society's moral standards and rules, she would report the theft because that is the right thing to do according to society.

  • This question refers to Kohlberg's Theory of Moral Development, which is comprised of 3 levels. At the second level, which is the level Camilla is at, we accept the notion of right and wrong given to us by others in society.

The three levels are:

1.<u> Preconventional level</u>: when children still have no sense of morality and their decisions are guided by adults.

2. Conventional level: when children accept the moral code and the sense of right and wrong she has learned. Most adults remain at this level.

3.<u> Postconventional level:</u> when the person understands universal ethical principles but makes her own judgments based on her own individual sense of right and wrong.

  • If Camilla is at the second level, she will most likely conform to society's rules and expectations.
  • That does not mean she can't understand that there is a hungry person in need. She will likely help this person too, but that will not prevent her from reporting the crime.
  • In conclusion, having the above information in mind, we can answer that Camilla might report the theft and help the hungry person.

Learn more about the subject here:

brainly.com/question/6470690?referrer=searchResults

brainly.com/question/4309262?referrer=searchResults

7 0
2 years ago
Write an argument with a strong claim and supported by three pieces of evidence.
kow [346]
Remember claims should start with “if” and then have “than”.
If books are heavy than you should not be able to pick them up. Considering muscular strength of the human body the heavier something is the less likely they will be able to pick it up. Thicker books are known to be heavier because they use more paper. Over the years it has been scientifically proven that books are getting longer. It is known that young adult books are the heaviest. This means that most books are known to be heavy.
6 0
3 years ago
No way of travelling is more relaxing than going by boat. (most) Going by boat is ______________way of travelling.
Free_Kalibri [48]

Explanation:

GOING BY BOAT IS NOT RELAXING THAT BY TRAVELLING.

TRAVELLING IS THE MOST RELAXING WAY.

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the sentence.
Stels [109]

Answer:

B

Explanation:

be              cuz

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
How does the repetition and reorganisation of the words “water”, “wind”, and “stone” in sequence contribute to the theme of the
Veronika [31]

Answer:

Each stanza compares wind, water, and stone to the powers of the other to see which is the most powerful and which ability can overcome the most. Overall the poem is about how nature has effects on everything. The poem states that wind changes the water but stone can move water and wind can be in water.

3 0
3 years ago
Other questions:
  • "O, thus be it ever when freemen shall stand, Between their loved home and the war's desolation!" What is Key saying in these li
    14·1 answer
  • What is Antigone’s attitude about her death sentence? indifferent accepting fearful sarcastic
    7·2 answers
  • If you get brainly on the AppStore do you have to pay to use it.
    11·1 answer
  • What is a social letter of introduction?
    12·2 answers
  • Which part of the plot is most clearly the climax? A. Once upon a time, a friendly dragon lived in the mountains. B. After a hun
    14·2 answers
  • Which sentences contain a comma splice? Check all that apply.
    6·2 answers
  • Which best summarizes the theme of "The Snow-Storm"? A. Winter is a dangerous time to be outside. B. Snowstorms can hit without
    6·2 answers
  • Which sentence states the central idea of the passage?
    7·1 answer
  • PLEASE HELP!! WORTH 53 POINTS!
    11·1 answer
  • He is a wonderful person.Identify the typeof sentence
    14·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!