1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Doss [256]
2 years ago
9

The author of the passage says that he lost Rufus as a useful working animal during a summer heat spell. Explain why the author

makes this comment about his dog. Use details from the passage to support your answer.
English
1 answer:
Masja [62]2 years ago
3 0

The author of the passage made the comment about his dog because

  • his dog is becoming lazy in an air conditioned room.

<h3>About the passage</h3>

Rufus used to be a useful hardworking animal to his owner. But things changed when Rufus experienced luxury and was in a air conditioned room. Rufus became lazy and all it wanted was to

curl up at a corner and sleep.

<h3>Who is an author?</h3>

An author is a originator or creator of a work, especially of a literary composition such as book, article or text.

Learn more about passage:

brainly.com/question/12555695

You might be interested in
Consider the main characters from "stolen day" and "the night the bed fell" in a paragraph discuss which character learns the mo
Umnica [9.8K]
The night the bed fell; learns the least i dont know if this is what you need
3 0
4 years ago
Read 2 more answers
Why are the sounds of animals not properly called language? Animals cannot acquire any of the four characteristics of language b
Lemur [1.5K]
The answer is:  [A]:
________________________________________________________
         "<span>Animals cannot acquire any of the four characteristics of language because of physical and mental limitations."
_____________________________________________________________</span>
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
What is the main idea of this excerpt from “Ode to a Nightingale”?
Law Incorporation [45]

Answer:

A

Explanation:

the speaker will follow the nightingale,using his poetry

I hope it helps you correct me if im wrong

3 0
2 years ago
What was the Jazz age
Verdich [7]

The Jazz Age was a post-World War I movement in the 1920s from which jazz music and dance emerged. Although the era ended with the outset of the Great Depression in 1929, jazz has lived on in American popular culture.

6 0
4 years ago
Write a creative writing with the title "discovery"
BartSMP [9]

Answer:

"Discovery"

Discovery In the thick folds of the forest I found myself gasping. Gasping for air, gasping for something that would remind me how to be alive in that place where all seemed to be dying. The night had fallen upon me quietly, like a blanket that is thrown upon one’s shoulders to protect them from the cold, but the only thing I needed protection from was the very thing that was gripping me – darkness. The air was heavy with the sound of silence; I dared not move in fear of what might happen, so I laid still. Face in the ground, my nose filled with the scent of grass and wet fallen leaves; my hands in my pocket; my legs against my chest. There had not been a moment before where I felt this vulnerable, this fragile. As if my bones could break at the mere attempt of movement, or that my eyes would no longer be able to withstand the sight of light.  Fear is a mighty thing. It paralyses you to the very core of your being.  The only sound discerning time was my heartbeat; a constant ticking of the clock, a simple reminder that life existed in that desolated space… until I heard something else. Something warm. Similar to my heartbeat but just faster, more fearless; and so I decided to get up and follow the sound. My legs were stiff from laying still, burdened by my own body weight I fell to the ground in my attempt to walk. I tried again. And again, until I finally stood up – a little twig, towered by trees.  

Explanation:

hope it help to you

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Read the following passage:
    13·2 answers
  • I know this is a lot, but i'll give you brainliest if you help :)
    13·1 answer
  • What is Eugene's perspective about boys and girls in this scene? O Girls are weaker than boys. O Girls get sick more easily. Hig
    5·2 answers
  • How is the coronavirus causing a disruption to school ?
    13·1 answer
  • What is an example of comparison in author's craft
    10·2 answers
  • What does it mean to be a half blood?
    15·1 answer
  • 4. What is a citation?
    9·2 answers
  • If ur not sure about tnis answer pls dont comment
    12·1 answer
  • In which sentence are all words used correctly?
    14·1 answer
  • He wore a very weird mask to the Halloween party.
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!