Answer: Son las nueve menos diez. 
I hope that this helps you !
 
        
             
        
        
        
Answrs: Part a) "Facts from a documentary.." This is talking about the benefits of artificial organs instead of donated ones.
Part b) "There are several ..." Because it is a sentence that is likely to precede facts. The others are opinions about how something 'SHOULD' be, and aren't presenting facts or claiming something.The first one 3ven says "I think..." which is clearly an opinion.
        
             
        
        
        
The answer is A. because there is a comma after and
        
             
        
        
        
The reasoning that Machiavelli uses in this passage is: Machiavelli uses deductive reasoning by first introducing the conclusion that new rulers must be cruel and then supporting it with evidence. 
Deductive reasoning is a form of reasoning where broad generalizations are first made before specific observations are used to corroborate it. 
In the passage, we see an example of deductive reasoning because a broad generalization about the cruelty of leaders was first made before examples were used to support it.
Learn more about deductive reasoning here:
brainly.com/question/7284582
 
        
             
        
        
        
Answer:
the answer is b or c i cant chose 1  im just dumb like tht
Explanation: