After you multiply 7% to 80 you will be left with 5.60, then you add 5.60 to 80 to get $85.60. So if she has any more than $85.60 then she will be able to buy the skateboard
Answer:
False
Explanation:
Currently the company is working at full capacity and they are selling their total production at $25 per unit. If they accepted the special order, they would be receiving less money per unit sold: normal price per unit - special order price = $25 - $13 = $12, so they would be losing $12 per unit sold. The only way that they could accept this special order is if they can work overtime and produce 31,000 units instead or 30,000.
Answer: It is reasonable to assume that a profit-maximizing firm will never operate in the inelastic portion of its demand curve.
Explanation:
It should be noted that a firm that profit maximizing will not operate in the inelastic portion of its demand curve because at that point, the firm isn't maximizing profit.
When there's an inelastic demand, an increase in price will bring about a less than proportionate reduction in the quantity of the goods that's demanded. In such case, if the firm operates at the inelastic portion of its demand curve, when it increases price, this will lead to a reduction in income and profit will not be maximize.
The nation’s <u>deficit rose </u>greatly as<u> inflation</u> and <u>unemployment</u> <u>fell</u> was an economic concern that was related to the achievement described in the passage.
<h3>What were the economic concerns in the passage? </h3>
The passage explains that with the fall in tax revenue of the government and higher spending on<u> employment programs</u>, the federal deficit started to rise.
However, after some years, it could be seen that many businesses gained growth from government spending and created jobs with decreasing inflation rates.
Learn more about economic concerns here:
brainly.com/question/10203871