1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
kvv77 [185]
2 years ago
12

On her walk toward the boutique, Sara frantically kept counting the money in her wallet. This should be enough to purchase a gow

n for prom night, she thought anxiously. Tucking her money safely in her bag, Sara walked towards a renowned boutique. She nervously entered the boutique and navigated her way through the crowd of enthusiastic high school students. After an hour of browsing, Sara finally spotted a pink colored prom gown with pearl embellishments on it. Sara instantly fell in love with the gown and decided to buy it for the prom. She asked the sales girl at the boutique for the price of the gown, and much to Sara's dismay, she realized that she wouldn't be able to buy it. Disappointed and miserable, Sara walked back home. She thought to herself, I wish I had managed to save up more! Sara kept sulking throughout the day. When Sara's mother learned the reason behind Sara's foul mood, she came up with the brilliant idea of recycling Sara's old blue gown. The next day she bought various beads, pearls, and sequins to embellish her old gown. Although Sara was unsure, she helped her mom recycle her old gown. During the process, Sara realized that she would be wearing the most beautiful outfit to her prom, as it was made with her mother's love and hard work.
9
Which of the following sentences could be added to the passage to help the reader imagine how Sara and her mom changed Sara's old dress?
A.
Sara and her mom did not have enough money to purchase embellishments to recycle her old gown.
B.
Along with embellishing the old gown with pearls, beads and sequins, Sara's mom also added lace.
C.
Sara and her mom regretted not saving enough money to buy the pink gown.
D.
Sara's mom advised Sara to not go to the prom because she did not have a new gown.
English
1 answer:
Oliga [24]2 years ago
4 0

Answer:

I feel like the best answer would be B) Along with embellishing the old gown with pearls, beads, and sequins, Sara's mom also added lace

Explanation:

PLEASE MARK ME AS BRAINLIEST I REALLY WANT TO LEVEL UP

You might be interested in
Television has been influential in United States presidential elections since the 1960’s. But just what is this influence, and h
umka21 [38]

Television has helped Elections<span> in many ways.
People without access to other political (objects such as newspapers or articles)
Have a way to look at are politician’s views on how they would like to run America.
Giving then a better understanding and view for when the vote. </span>

<span>Television gives the candidate running for President the change to speak worldwide.
Over channels such as News. </span>

 So there are some points on how Television has made Elections fare. 

3 0
3 years ago
although coleridge could not remember his entire dream he did provide a hint in Line 30 that all may not continue to be beautifu
Firlakuza [10]

Answer:

Line 30 in the poem suggests that there was a war that was about to be waged in Xanadu.

Explanation:

"Kubla Khan" is one of the most celebrated incomplete poetry in literature. It is written by Samuel Taylor Coleridge. The poem is a fragment of the dream or vision that he saw but could not write the full dream as he remembered only a part.

In line 30, the speaker said that he heard the ancestral voices of war. If the poem would have been written completely, or if the story would have continued there would have been a war waged on Xanadu. The beauty of Xanadu state would have been completely shattered with the war.

Line 30:

<em>"Ancestral voices prophesying war!"</em>

3 0
3 years ago
Which statement is the best thesis for a compare-and-contrast essay?
skad [1K]

Answer:

C: though both posters use graphic images, the poster with the mother’s advice presents a more compelling message

7 0
3 years ago
Which phrase is an example of an oxymoron from this passage?
sattari [20]

Answer:

flow'ring face

Explanation:

because a serpent is described as an evil creature so because it hid with a flow'ring face is quite contradicting

3 0
2 years ago
What caused james baldwin’s father to have a terrible life
Serjik [45]

Answer:

Well it says in the essay "he had a terrible life; he was defeated long before he died because, at the bottom of his heart, he really believed what white people said about him. This is one of the reasons that he became so holy."

Hope i helped ^-^

Explanation:

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Napoleon believes the animals should defend the farm by obtaining ________ and learning to use them.
    11·1 answer
  • Which title would most likely be found on a writing sample meant to inform? A) Third Grade Angels B) The Planets in Our Solar Sy
    15·2 answers
  • Plz help with this I really need it
    7·1 answer
  • The prefix re- has several meanings, one of which is "back." Using this
    9·1 answer
  • PLEASE ANSWER FOR BRAINLIEST!!! PLEASE ANSWER ASAP
    12·1 answer
  • Which simile is the best replacement for the underlined word?Making a new life on this dry land was going to be hard. Hard is th
    11·1 answer
  • Read the following sentences and change them into the tense given in the parentheses in your copy.
    13·1 answer
  • Which sentence uses phrases to provide clarity and variety to its meaning?
    10·1 answer
  • Which of the following statements shows a clear example of ethos?
    5·1 answer
  • HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!​
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!