The correct answer it C, the government funds public not private schools
According to this passage, Margarita’s thoughts help the reader infer that Mrs. Flowers “thinks of Momma as a friend”. Evidence is shown in the passage that when Momma and Mrs. Flowers are talking, Mrs. Flowers is giggling but not to make fun of Momma’s way of speaking but because of what Momma is telling her. Also, by mentioning in the text that they engaged in an “<em>intimate conversation</em>” shows that Mrs. Flowers is not embarrassed or does not feel superior to Momma. Instead, what this passage shows is that Margarita is embarrassed by Momma’s way of speaking: “<em>I waited for the ground to open up and swallow me</em>”.
The answer is D, Music. He was a musician who played the keyboard and sang wonderfully. Sadly he died in 1974.
Answer:
it means your parents should be visited by u okay!
Answer:
90% of people marry there 7th grade love. since u have read this, u will be told good news 2night. if u don't pass this on nine comments ur worst week starts now this isn't fake. apparently if u copy and paste this on ten comments in the next ten minutes you will have the best day of ur life tomorrow. you will either get kissed or asked out in the next 53 minutes someone will say i love you...
Explanation: