1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Alex787 [66]
2 years ago
15

Which summary of the passage is the most accurate? cassius says it is a shame brutus does not look in the mirror often enough to

see how handsome he is. cassius explains that he laments that brutus does not have "such mirrors as will turn your hidden worthiness into your eye," for if brutus did, "you might see your shadow." cassius says that it is too bad brutus cannot see his hidden greatness. people are tired and grumbling about the government under caesar’s rule, and while caesar doesn’t see that the greatness in brutus, cassius has heard others wishing that brutus could be their leader. cassius tells brutus that he should take caesar’s job once he becomes confident enough.
English
1 answer:
antiseptic1488 [7]2 years ago
8 0

The most accurate summary of the passage is "Cassius says that it is too bad Brutus cannot see his hidden greatness and that he has heard many nobles speak of Brutus when complaining about the current government’s problems."

<h3>What is a summary?</h3>

A summary is the brief statement or restatement that includes the main points of the text. It is the condensed version of the original text.

In the given passage, there is a conversation between Cassius and Brutus. Cassius uses the concept of looking oneself into the mirror to explain what a shame it is to complain about the government.

Therefore the correct option is C.

Learn more about summary here:

brainly.com/question/24839707

You might be interested in
In a standard dictionary where can you find the key to pronunciation marks​
bulgar [2K]
You can find it in the front of a dictionary
4 0
4 years ago
3. What happened to the last Eleven chosen to be Receiver?
Evgen [1.6K]

Answer:

He would experience real pain.

Explanation:

In the book, 'Giver', Jonas was selected to be the Receiver of Memory. It was explained by the Elder who conferred this position, that the receiver would experience deep and real pain which no other person in the community has experienced. The last Eleven chosen to be Receiver, was to have exceptional intelligence, courage and integrity. He must also have the ability to see beyond things. Jonas did not believe that he had this capacity, but the elders believed in him.

The rules also stated that the Receiver could not discuss his pains and dreams with others. He would be rude and tell lies. He would also forfeit his friendships.

Ten years ago, a girl named Rosemary was conferred as the receiver. She was given a painful memory which led to depression on her part. She requested to be released and the result was that she unleashed her pains on the community. This caused chaos. Because of this experience, Jonas could not request to be released.

4 0
3 years ago
You approach a railroad crossing with a cross buck sign that has no lights or gates. What should you do?
Luba_88 [7]
<span>They are yield signs. The individual is legally obligatory to yield the right of way to trains. Slow down, look and listen or a train, and stop if a train go. Railroad cross buck signs are located at most crossings. If there is over one track, the sign under the cross buck will display the number of paths at the crossing.</span>
6 0
4 years ago
Read The Ins and Outs of Bellybutton Lint, by Joel Guthrie. Write a one-paragraph summary in the text box that follows the artic
Temka [501]

Answer:

Scientists have often wondered what bellybutton lint is made up of. An Austrain chemist named Georg Steinhauser decided to find out, and since he had a belly button, he searched himself! He examined over 500 pieces to see what the lint has occupied. He found that it has cotton from clothes, AND dead skin, sweat, basically the stuff our body resists and extracts. Goerg Steinhauser found all this out within a teeny tiny part of your stomach.

Explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
if any girl want to join can join only for chatting and no others reasons I am roopa here staying at huston present no boys plea
Dmitry [639]

Answer:

Hiiii

Explanation:

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What were some of the moral beliefs that Londoner’s were divided on
    12·1 answer
  • Throughout history, people have turned great ideas into useful inventions.which word is the direct object?
    5·2 answers
  • Many different plays could be written about the same character, Joan of Arc for example, but they could be very different plays
    11·1 answer
  • Describe how the availability of these genetic tests might affect the frequency of genetic diseases in individuals and populatio
    13·1 answer
  • The suffix er not as a comparative means ? , therefore the word achiever means?
    13·1 answer
  • Select the correct answer.
    11·1 answer
  • Why is it that sanitizer make the hands cold​
    13·2 answers
  • Samus drank tea with a polite, gnome in the forest.<br><br> problem
    8·1 answer
  • Another name for the counterargument of the Rebuttal section is
    10·1 answer
  • Under the expert -------- of her mentor, the new hire------------ all expectations and surpassed the sales of every colleague in
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!