It would be good to know the context of your question. When you say "based on the passage," perhaps you could attach a screen shot of the passage you're looking at.
Nevertheless, even without such context, I would lean toward saying the answer is that "the Soviet government would do whatever it could to stay in power." I'm guessing you're talking about events as the Soviet Union was nearing its dissolution and Boris Yeltsin was leading Russia in a move to declare its own sovereignty separate from the USSR. The Soviet leadership did not give in to that movement willingly.
Answer:
When people cast their vote, they are actually voting for a group of people called electors. The number of electors each state gets is equal to its total number of Senators and Representatives in Congress. .Each elector casts one vote following the general election. The candidate who gets 270 votes or more wins so yeah.
Explanation:
Hope it helps.
Because the amount of money in the world will change over time, the Constitution is never changing but the Congress changes every so often and knows what amount is appropriate for that time period. if that doesn't make sense I'm sorry it's a bit difficult to explain.
In addition to the freedom of speech and the right to vote for the president, the Declaration of Independence intended to end British rule and primarily grant citizens the right to self-govern. After being dissatisfied with British rule, and initiating the Revolution, the Declaration of Independence intended to guarantee the right of citizens based on natural law, to have the right to self-govern and they are capable of doing so.
The answer is: B.