Answer:
Answer: D) Express a viewpoint.
Explanation: in the given paragraph we can see that the speaker is describing how the students discard large amounts of uneaten food during lunch, which ends up in a landfill, producing pollution and gases that harm the environment. In the first sentence, the writer says that he has noticed this problem, which implies that he uses this sentence to clarify that he is expressing his point of view.
Explanation:
Answer:
B Sometimes people take advantage of the kindness of their friends.
Explanation:
"Lazy Anansi" is an African folktale from the state of Ghana which tells the story of how spiders came to have long, thin legs. The story also deals with a good moral of why it is bad manners to rely on or take advantage of other people's goodness.
The tale tells how Anansi, a lazy spider would depend on others for his meals, visiting one friend after another for their food. And amidst this habit, he got stuck with everyone's offer to eat with them. And thus ended up hurting his own body when they all pulled his web to let him know the food was ready. And in the process of doing so, the friends had unknowingly hurt him physically, thus leading to the thin and long legs of spiders.
Thus, the <u>main theme of the fable is that sometimes people take undue advantage of the kindness and goodness of others, like he spider Anansi.</u>
1. Bird
2. Bat
3. Life
4. Cucumber
5. Pig
6. Picture
7. Rain
8. House
Answer:
Who do you look up to? ill write it for you if you tell me that much. :)
Explanation:
What are the statements and can you please send the passage or a summery of the passage?