Answer:
Aunty is the lady to whom <u>whom </u> I give the list.
Hope it helps
In is it, because it is describing how warm and nice it will be in the tent
Let's make it clear that the underlined phrase should be "condemned and often very deservedly."
Answer:
The option that is the closest in meaning to the underlined phrase is:
justifiably criticized.
Explanation:
According to the author of this passage<u>, New Yorkers are often criticized for their rudeness, and they apparently deserve it</u>. This is what he/she means by saying "condemned and often very deservedly." <u>In other words, the criticism made is justifiable. There are indeed good reasons to see them as rude, even if they are just being careless. Therefore, we can say that the option that is closest in meaning to the phrase is "justifiably criticized."</u>
<u></u>
Answer:
The fact that he placed his awards on a triangular scrap suggests that he no longer placed much value on them
Explanation:
Shamengwa is a fiddle (or a violin player) who is partially challenged in one arm. He is described as an old man, a granduncle who has had his fair share of years.
Though he and his music are popular because they are emotive, the narrator states that he is seldom invited to popular jigs. His music was doubled-edged. It made people happy as much as it made them cry. Because of this, he wasn't wanted at every party. Parties were for dancing and happiness. He had a maverick way of expressing his soul through the violin.
His popularity has earned him a reasonable amount of awards, the kinds that were more Class B in nature. His awards meant little to him. To him, they were relics of the past. He'd rather have his grandniece play with them than have them properly kept or taken care of.
Cheers
Answer:
A: Containers that hold items is receptacles
B: To walk in a sleep like condition is somnambulatory
C: an inhabitant cloudy, misty, or hazy is nebulous
D: an intricate structure of interconnecting passages is a labyrinth
E: shaped into fold or parallel is corrugated
F: prince or chief in India or east indies is a Raja
The way you formatted your question is a bit confusing, as there is 7 words and 6 definitions, but I hope this helps.
*The word denizen means "an inhabitant or occupant of a particular place" if you still need that