According to the passage, windmills aided the growth of the country of Holland J. by pumping seawater, the Dutch flooded coastal bogs in order to improve ship travel.
Answer:
"The author had only a short lunch period, and it was difficult to clean up dished after heating lunch using saucepans" and "for a week, I battled with messy saucepans and sticky wooden spoons to heat my lunch each day"
Explanation:
Look for the context clues that are hidden in the passage. It will tell you the answer if you reread it.
<u>Answer</u>:
The grave, where the playwright was buried in 1616, carries the warning: "Good friend, for Jesus' sake forebeare, To digg the dust enclosed heare; Bleste be the man that spares thes stones, And curst be he that moves my bones."
Answer:
We can reinforce that these writers had an admirable mastery of words, in addition to a strong artistic sense, even though their social positions are controversial today.
Explanation:
As we know, Pound and Stein had a strong anti-Americanism, pointing to Samerican positions that were damaging society in a progressive and influential way. This can promote these writers as great social advocates, who have positioned themselves without fear, through their artistic skills. However, we must not forget that both present very controversial ideas, mainly in relation to fascism and blind support for Hitler, which we know was not beneficial.
Answer:
PLease bro let meeee iiiiiiinnnnnn
Explanation: