The answer for no 1 is conflict no 2 conflict
Answer:
rfb rgab rko
its a study meeting of girls i am also girl here we only study boy were not allowed because he disturb here we only study its safe meeting of girl here we only study
Answer:
i read song of trees but answer is face your fears because
Explanation:
when she was climbing she was scared and thinking she would never get off the mountain but she faced her height fears and overcame it. The text says is she turning around is she surrendering? Wait she is turning around come on you got this girl and they both made it to the top even though they were scared of heights.
The most likely central idea of the given passage is that <u>Marlow believes he and his crew have literally time-traveled to the Stone Age.</u>
According to the given passage, the narrator talks about his journey with a group of people who were wanderers on a prehistoric earth and fancied themselves to be conquerors, taking possession of that place.
In Heart of Darkness is a story told about Marlow who journeyed to Congo, Africa and he has a twisted concept of reality where he believes he has literally gone with his crew to the Stone Age.
Read more here:
brainly.com/question/20067513