"On Individuality" is chapter 3 in J. S. Mill's book "On Liberty". In it, Mill discusses - even though he does not define - individuality and how happiness and achievement of superior pleasures come from it. Conformity to customs could cost a person's joy in living and his/her freedom of thought.
Individuality is directly connected to liberal democracy in the sense that such form of government allows for it to be practiced. Both ideas walk hand in hand. If a person seeks individuality, he/she is striving to think and believe whatever he/she chooses right and proper, or even most profitable. Other forms of government - such as monarchy or aristocracy -, tend to limit or, on occasion, even erase the possibility of self-expression.
It is Mill's opinion that participation in a democracy cultivates the character of the citizens. And cultivation of character is a possible definition of the word individuality. Individuality is achieved when a person is able to see him/herself respected, his/her ideas heard, even if not accepted. The necessary freedom for a person to do that - to think, talk and act on his/her own terms - comes with democracy.
His sense to go to war is not qoth murder but thought the fine sense of the law and when not to go to war is when an individual evildoer is done and said evildoer will be punished for said evildoers's actions
Answer:
share ideas for solving the plastic trash problem
Answer:
Explanation:
Most people read in the traditional way, but speed readers claim to have a method that is faster.
This is the correct answer because speed readers are claiming that they have a method that is faster, and it is implied that most people cannot read this fast.
Most people cannot train their eyes to speed read, but some people can figure out how to read more quickly.
This is wrong because the passage never stated that people cannot train their eyes to read more quickly.
Speed readers can understand a lot more text with each glace at the page than most other readers can
While it is mentioned that speed readers can read quicker that other people, the main goal was that companies were proclaiming that they could train people.
Companies continue to try to sell speed reading programs to people who hope to read much faster
This is almost correct, but it is never said in the passage that people WANT to read much faster, just that they can't.
Explanation:
the moral of the story is that power corrupts.
Macbeth decides that he does deserve to be kind, because the witchest put the idea in his head