Answer:
D. Jake tore up the main character's socks.
Explanation:
Well, all of the other answers do not make sense.
B does not make sense beacause Jake probably also eats other things and nothing in the passage says he only eats socks.
C does not make sense because nothing in the passage says Jake is the main chaecters brother.
A and D were probably the answers you were confused with.
A would kinda make sense but it is quite obvious that in the passage they do not focus on the fact that Jake brought the socks to the kitchen at all.
They focus on the fact Jake broke the sock.
So D would be a reasonable explanation and is basically the only one that makes sense.
That is my answer!
Answer:
Language arts teaching constitutes a particularly important area in teacher ... in these four language modes, which can be compared and contrasted in several ways. ... Listening and reading, on the other hand, are more "receptive" modes; they ... traditions of the culture through the study of an agreed-upon body of literature.
Explanation:
<span>The answer is description that appeals to the five senses. A sense is a physiological limit of living beings that gives information to discernment. The faculties and their operation, grouping, and hypothesis are covering points contemplated by an assortment of fields.</span>
The points on the number line do represent additive inverses. 3 and −3 are a zero pair, and when added they equal zero. The two numbers are the same distance from zero but in opposite directions.
The numbers are opposites of each other.
The numbers are the same distance from zero, but in different directions.
3 + (–3) = 0