Answer:
Explanation:
My opinion is that the educational system is always socializing on climate change and how it will affect the youths after us. Now the youths have to live with what the people did before them and how they ruined the earth.
I agree with this cartoon because if we keep on destroying the earth and using fossil fuels we will ruin our future generations.
Hope this helps :D
Answer:
B. Galileo was an astronomer who discovered important facts about the solar system.
Explanation:
A summary is a shorter way of telling what happens in a story or article. It only tells the main events or details of the passage. This passage is about Galileo Galilei. The important details are that he was an astronomer and he discovered important facts about the solar system.
Empathy is the ability of a person to understand the emotional situation of another person related to the experiences they face. The film, "Beauty and the Beast" is a great example of this ability, as we can see empathy at different times.
First of all, we can see empathy when Belle decides to be a prisoner in her father's place. That's because she empathizes with the loneliness and sadness that he will feel like a prisoner and she doesn't want him to go through this, preferring to take that feeling to himself. Bela's father also understands that she will suffer and therefore tries to save her.
We can see empathy too, when the castle servants understand the sadness that Belle is feeling for being trapped and leaving her father alone in the world and never seeing him again. The servants try to console her and make her life less sad.
Finally, we see empathy when Belle understands how Beasty behaves, understanding that this behavior comes from loneliness and the fear of never getting rid of the curse. The beast also empathizes with Belle, understanding that she misses her father very much and leaving her free to return home.
In this case, we can consider "Beauty and the Beast" a great film to teach children to understand the people around them, putting themselves in their place, instead of judging them.
One of the ways that Lyddie changes is in her attitude towards education. Over the course of the story, she comes to understand the value of formal learning, improving her reading skills by tackling more challenging books and setting herself the goal of attending Oberlin College. Initially, Lyddie arrived at the mill with the sole purpose of providing for her family. But in setting herself the ambitious goal of attending college, whole new vistas of opportunity have opened up to her. To a large extent, Lyddie had been forced to live her life prior to this point through her family, putting their needs ahead of her own. But by the end of the story, Lyddie's come to realize that she's an individual in her own right with her own life to lead. This is another important change that she experiences.