1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
ad-work [718]
2 years ago
9

Cet homme est un Ami de mon grand pere

French
1 answer:
Rama09 [41]2 years ago
3 0

Answer:

This man is a friend of my grandfathers

Explanation:

You might be interested in
FRENCH ASSIGNMENT HELP PLZ SCREEN SHOT DOWN BELOW OF THE QUESTIONS
tigry1 [53]

question 10  do you have any books?  question 12 we owe a hot chocolate because it's cold. question 13 we go to the beach in summer.  question 14  

this weekend she will visit the museum. question 15 They buy souvenirs.

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
PLS ANSWER AND ILL GIVE BRAINLIEST!!!
Deffense [45]

Answer:

1. J'ai mangé un hamburger et des frites.

2. Vous avez écouté de la musique.

3. Maxine a pris son petit dej ce matin.

4. Mes amis et moi avons regardé un bon film pendant le week-end

5. Il a vu le match de basket-ball avec ses amis.

Explanation:

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Please help!
Contact [7]

Hey there! I have't taken French in about a year, but I hope this helps you to the most it can!

Goodluck


<em>1. </em><em>Quelle</em><em> voiture va plus vite?</em>

<em>2.</em><em> Lequel </em><em>dew deux classes préfères-tu?</em>

<em>3.</em><em> Quelles </em><em>chansons as-tu appis quand tu étais petit?</em>

<em>4.</em><em> Lequel </em><em>des ordinatures recommendez-vous?</em>

<em>5. </em><em>Quel </em><em>sport commence le plus tôt?</em>

<em>6. Où est-ce que je </em><em>dois</em><em> aller pour passer l'examen ? (devoir)</em>

7. Il<em> </em><em>faut</em> absolument que tu arrives à l'heure demain. (falloir)

8. Les gens (<em>peuvent)</em> réussir s'ils le (<em>veulent)</em> vraiment.

9. <em>Voulez</em><em>-vous renter maintenant (vouloir)</em>

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
I really need help with this!
natulia [17]

<u>Section 1:</u>

  1. Question: What is playing at the Cinema Palace tonight?                Answer: "Zoro et les Pirates" jouer au Cinéma Palace ce soir. ("Zoro and the Pirates" is playing at the Cinema Palace tonight.)
  2. Question: What kind of film is it?                                                                            Answer: C'est un film avec pirates. (It is a film with pirates)
  3. Question: Who is the lead actor?                                                           Answer: L'acteur principal est Jean-Paul Tonnerre. (The lead actor is Jean-Paul Tonnerre)
  4. Question: Who os the lead actress?                                                             Answer: L'actrice principale est Sylvia Montero. (The lead actress is Sylvia Montero)
  5. Question: What time does the first showing start?                               Answer: La première séance commence à 16h30. (The first showing starts at 4:30 pm.)
  6. Question: At about what time does the last showing end?         Answer: La dernière séance approximative finit à 01h00. (The last showing ends at about 1:00 am.)

<u>Section 2:</u>

  1. Will Smith est un acteur très drôle. (Will Smith is a very funny actor)
  2. Emma Watson est une acteuse intellegente. (Emma Watson is an intelligent actress)
  3. Michael Jackson n'est pas bon chanteur. (Michael Jackson isn't a good singer)
  4. Taylor Swift est une bonne chanteuse. (Taylor Swift is a good singer)
  5. Les Beatles sont un bon groupe de musique. (The Beatles are a good music group)
  6. Les Golden State Warriors sont un bon équipe de basket. (The Golden State Warriors are a good basketball team)
  7. Babe Ruth est un bon joueur de baseball. (Babe Ruth is a good baseball player)
  8. Serena Williams est la meilleur joueur de tennis. (Serena Williams is the best tennis player)
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Who is the subject? __________ avons une télévision. *
Ludmilka [50]

Answer:

Nous

Explanation:

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • .
    12·2 answers
  • How do I say audience in french
    15·2 answers
  • PLEASE ASAP Fill in the blanks with the passé composé form of the verb parentheses. 1. Jean et Marie____les infros.(regarder) 2.
    8·1 answer
  • I want to learn French. what are good ways to learn if you have to teach yourself
    7·2 answers
  • Bonjour,
    14·1 answer
  • Traduis : Translate
    6·1 answer
  • What should a family have planned in the unfortunate event that their house catches fire? A. Meeting place B. Dinner C. Vacation
    13·2 answers
  • Translate Which CD did he open? into French in the box below:
    9·1 answer
  • How to say love is God in Korean, French and Chinese?​
    6·1 answer
  • How do you write Days in French in the most casual way?<br> (Please don't use a translator.)
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!