1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Anni [7]
2 years ago
13

What is the author’s purpose for including this sentence? to condemn the insincerity of his critics’ advice to contrast the moti

vations of people in power to explain the need for mutual understanding to criticize people who treat others cruelly.
English
2 answers:
Zigmanuir [339]2 years ago
8 0

Answer:

What is the author’s purpose for including this sentence?

  1. <u>to condemn the insincerity of his critics’ advice <<<Correct</u>
  2. to contrast the motivations of people in power
  3. to explain the need for mutual understanding
  4. to criticize people who treat others cruelly

Explanation:

Edge 2022

Ber [7]2 years ago
5 0

The purpose of the author to include the sentence is "to condemn the insincerity of his critics’ advice."

<h3 /><h3>What is a purpose?</h3>

A purpose can be defined as the intention of the writer behind something. It may be for a sentence, a word, or a phrase.

The sentence "Shallow understanding from people of good will is more frustrating than absolute misunderstanding from people of ill will" explains that a little understanding from the good will persons is more frustrating than being misunderstood from the ill will ones.

He included this sentence to critisize or condemn the insincerity of his critics’ advice. He feels that the critics pay less attention to the whole text and then give shallow advices.

Therefore the correct option is A.

Learn more about purpose here:

brainly.com/question/1450271

You might be interested in
Select the denotation of the word libations.
user100 [1]
The last option, instances of drinking a beverage, would be the correct answer. Hope this helped! :)
4 0
3 years ago
Read the two passages from "Everest Then and Now."
Scorpion4ik [409]

Answer:

THE ANSWER IS  2) Passage 1 uses a chronological structure, while Passage 2 uses a problem and solution structure.

Explanation:

HOPE THIS HELPS!!!!!

5 0
3 years ago
What is the main topic of chapter 4 in unbroken
Travka [436]

Unbroken

Plundering Germany

5 0
3 years ago
Literature Help:
Rufina [12.5K]
<span>the motiff or recurring symbol that gives structure to "i dwell in possibility" is : C,. the motif of a poem as a house If you read the poem "i dwell in possibility" , you will see that the writer wrote a lot of house imagery. In fact, it can be concluded that the whole poem is one big extended metaphor that compared the poetry with a house</span>
7 0
4 years ago
Which statement best expresses how the two
Anettt [7]

Answer:B

Explanation:

Na

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • In the third paragraph of John F. Kennedy's Inaugural Address, Kennedy makes a comparison between the world during his time and
    11·1 answer
  • How does obi treat the beliefs of the villagers
    10·1 answer
  • why does the author say emancipation proclamation "came as a great beacon light of hope?" in the first paragraph ?
    13·1 answer
  • Is it A or B? Giving brainliest to correct answers.
    8·2 answers
  • What is Chekhov's gun?
    13·1 answer
  • Which literary device is being
    14·1 answer
  • Remembering that the Greek prefix ana- means “against,” the Greek root chron means “time,” and the suffix -istic means “characte
    8·1 answer
  • outside the courthouse a convicted politician gives a short speech apologizing for the trials impact on the people in his distri
    11·1 answer
  • How did you learn more about how form contributes to the power of storytelling​
    10·1 answer
  • What are the possible societal consequences when fear controls otherwise rational people
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!