Answer:
Are you speaking about the actors or the audience? If you are talking about the actors- never! It would be highly irresponsible to fall asleep at your job. If you are talking about the audience- I suppose you can fall asleep whenever, but it would be disrespectful to the actors (unless you are watching the film version).
This passage has a melancholic mood. You can tell this due to some specific key words: "dull", "dark", "soundless." They all have a negative connotation. The imagery of a lone rider in a dreary and dull country under the oppressive sky may clue you in that the overall passage has a sad tone to it. Even later in the passage the author states that the scene is melancholic.
Answer: D. Readers do not learn of the true identity of Spaulding until the end of the story.
Explanation:
I Think the answer is --
D.This is Raymond's sixth birthday party.
Hope this helps please mark brainliest:)
The sentence best explains how the structure of the excerpt supports the author's purpose is it interweaves elements of narrative and commentary to convey the message that hatred is destructive.
<h3>What is "Notes of a Native Son"?</h3>
This is a collection of ten essays written by James Baldwin. The main point of these essays are prejudice, dishonesty, and delusion.
It deals with the problem of race in America and Europe.
Thus, the correct option is C.
Learn more about "Notes of a Native Son"
brainly.com/question/5891752
#SPJ1