1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
kvv77 [185]
3 years ago
5

What does the image of "and groaning underneath this age’s yoke" suggest about the meaning of the passage? (a yoke is a wooden h

arness, or collar, put around the neck of a horse or oxen that is pulling a plough.) brutus has been choking because he is ill. brutus is much older than cassius. the people of rome raise horses and cattle. people are suffering under the current leadership.
English
1 answer:
Ket [755]3 years ago
4 0

Julius Ceasar is a play of tragedy by Shakespeare the image of the quote suggests that the people were suffering because of the leader. Thus, option d. is correct.

<h3>What is the idea of the passage?</h3>

The main idea of the passage is to inform the readers about the sufferings of the people under Caesar's rule. Cassius is persuading Brutus about the reality so that he will kill Julius and his plan will succeed.

By the quote, the narrator tells about the suffering people are undergoing in the reign of Caesar and how they are controlled and taken advantage of.

Therefore, option D. people are suffering under the leader's rule is correct.

Learn more about Julius Caesar here:

brainly.com/question/23428352

#SPJ1

You might be interested in
Choose the answer. Where do the termites that cover Negi come from?
jeka57 [31]
<span>A. one of the boards from the floor
</span>
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Give example of metaphors and similes
snow_lady [41]
Simile- he's like a lion
metaphor - I'm going to blow my top
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
WILL GIVE 45 POINTS TO WHOEVER ANSWERS WITH THEIR OWN WORDS AND IN AT LEAST 5 SENTENCES . I NEED ASAP
Novosadov [1.4K]
In balanced forces, the magnitude of the two forces is equal, whereas, in the case of unbalanced forces, the magnitude of the two forces are unequal. In balanced forces, the two individual forces act in opposite direction. Conversely, in unbalanced forces, the individual forces either act in same or opposite direction And it affects it because Balanced Forces acting on an object will not change the object's motion. Unbalanced Forces acting on an object will change the change the object's motion.
8 0
3 years ago
Which of the following statements is true? (5 points)
Serhud [2]

Answer:

C

Explanation:

Active voice has the impression of taking responsiblity, and therefore should be used the most.

5 0
3 years ago
Need help with this I’ll give more than 15 points if someone could help me with this
Alla [95]

Answer:

no gagawin dyan muna d ko magets

8 0
3 years ago
Other questions:
  • 12angry men act 3 answer
    14·1 answer
  • Which of these excerpts from poems by Emily Dickinson uses irony?
    15·1 answer
  • What type of relationship do two people who work the same job share?
    8·2 answers
  • What is a key characteristic of historical fiction?
    12·1 answer
  • What does neatness in a cover letters formatting , tone , and punctuation reveal to a potential employer
    15·1 answer
  • 4. Read this sentence from line 32: "I brooded about it all through dinner."
    8·1 answer
  • Are these sentences true or false? Correct the false ones.
    6·1 answer
  • A speaker says:
    9·1 answer
  • Help help help help help help help
    8·1 answer
  • Some say that this real estate deal was the best thing Jefferson ever accomplished because it doubled the size of the country an
    15·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!