1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Aleks [24]
2 years ago
5

Read each passage, and use the drop-down menus to identify the point of view of the narrator. hunger crept up on me like a stalk

ing wolf. i had never been stalked by hunger before. richard was hungry. he rifled through his empty pockets looking for coins and came up short. he wondered what to do. falstaff’s mother is worried about him. little does she know that falstaff’s father secretly shares his wife’s concern. falstaff continues to believe that his parents do not care about or understand him.
English
2 answers:
stepan [7]2 years ago
7 0

The point of view of the narrator in the passage provided is that of the first person.

<h3>What is Point of View?</h3>

This is referred to the angle from which a story was told and determines what the reader is able to access from it.

The passage given depicts a first person point of view. This is because the reader can be inferred as performing the action as a character in the story thereby making it the most appropriate choice.

Read more about Point of View here brainly.com/question/1999125

#SPJ4

Sliva [168]2 years ago
4 0

Answer:

Hunger crept up on me like a stalking wolf. I had never been stalked by hunger before.

✔ first-person point of view

Richard was hungry. He rifled through his empty pockets looking for coins and came up short. He wondered what to do.

✔ third-person limited

Falstaff’s mother is worried about him. Little does she know that Falstaff’s father secretly shares his wife’s concern. Falstaff continues to believe that his parents do not care about or understand him.

✔ third-person omniscient

Explanation:

You might be interested in
As any one read the book unbroken if so I need help with the summary of chapter 5? Please and thank you
e-lub [12.9K]
At the university of southern California, Louie makes some friends : Payton Jordanand and then Jimmie Sasaki. were told that jimmie is some sort of Japanese spy or something . louie sets an NCAA record by running the mile in 4:08.3 lets just say the guys play nasty. unfortunately the Olympics get cancelled because of a thing called World War II . in 1941 Louie joins the Army Air Corps but soon drops out because of air sickness.....

Sorry if this is wrong ... this is what i remembered from it so good luck ig...
5 0
3 years ago
"When my mother explained that the people living in the bohios were tired of it, I grew sulky."
PIT_PIT [208]
I think your answer would be d
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which sentence from the passage contains objective language?
Rudik [331]

Answer:

I think it's letter B but I'm not sure

4 0
3 years ago
Problem, conflict, ________
wolverine [178]

Answer:solution

Explanation:

5 0
3 years ago
Narrative essay: Peer pressure.a silent destroyer​
Furkat [3]

When peers pressurize an individual, indirectly or directly, into doing something dangerous, illegal, or evil deed, it is known as peer pressure The most common example of peer pressure among youngsters is underage drinking, substance abuse, smoking, performing dangerous stunts, etc. Most adolescents give in to peer pressure because they don’t want to get on anyone’s wrong side, and they want to fit in. Listening to his gut and believing in himself, learning to say no, think a lot before making any decision are all the pointers that a kid should keep in mind to avoid peer pressure. Teachers and parents should interact with the children to trust their adults and alert them if they face peer pressure. The children should befriend someone who has already met peer pressure and resisted it to aid them in facing such situations. Peer pressure is faced by individuals of all genders, ethnicities, and ages, so it is tough to resist. As adolescents think they can make an independent decision because they have grown up physically, they are easily influenced by peer pressure. Peer pressure can be faced either face-to-face or through digital platforms, as social media provides them with opportunities. If a youngster is unable to resist peer pressure, it might ruin his future, including his studies and career, so it is necessary to fight it when possible.  

3 0
3 years ago
Other questions:
  • Read the following word:
    13·2 answers
  • Someone help please!!
    7·2 answers
  • Read the excerpt from Outcasts United.
    10·2 answers
  • With whom is it acceptable to share information about your observations of the children in your class? A. Parents of other child
    13·2 answers
  • Which phrases representing the idea of freedom connect the poem to the autobiography?
    5·2 answers
  • In which sentence is the underlined word a preposition? A. I phone ahead, but the call did not go through B. We drove around unt
    11·1 answer
  • What does paragraph 2 most reveal about Eliza?
    13·2 answers
  • Stefan is reading scientific articles and research reports to answer his research question for a paper. What should Stefan do wh
    5·2 answers
  • Select the correct answer to identify the prepositions in each sentence.
    7·1 answer
  • I want to know if I am correct.
    10·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!