1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
soldi70 [24.7K]
3 years ago
12

PLS HELP !! whoever gets it right gets brainlist

English
1 answer:
Zepler [3.9K]3 years ago
7 0

Answer:

d why she felt the need to test him

Explanation: hope this is right!

You might be interested in
NEED ANSWERED NOW
Tomtit [17]

Answer:

adverb phrase

B: the best salsa; modifies make

Explanation:

The phrase "almost every day" is an adverb phrase. This type of sentence has the same function as adverbs, which is to modify a verb (or another grammatical class) by emphasizing and imposing a characteristic on the verb. In the case of the phrase "almost every day" we can see that the verb "exercised" has been modified according to time.

The same occurs with the phrase "Tomatoes from the garden make the best salsa," where the phrase "the best salsa" takes the place of adverb and modifies the verb "make" as a function of mode.

8 0
3 years ago
What happens right after Wyatt falls overboard
Triss [41]

Answer:

Wyatt gets stuck in the rough water.

Explanation:

The short story "Into the Rapids" by Bradford H. Robie tells the one scene where a young boy named Wyatt fell into the rapids while on a rafting experience. The story follows the boy's courageous efforts to stay alive and overcome the obstacles, getting back safely to his raft.

While trying to get past a rapid on the<em> "10-mile stretch of whitewater" </em>on the Arkansas River, Wyatt was thrown out of the raft into the water. Right after he fell into the water, he was caught in the rough waters. The force of the water was so frightful, <em>"toss[ing] him around, pummeling him with waves, pulling him under, thrusting him up."</em> This was the scene immediately right after he was thrown off the raft.

Thus, the correct answer is the fourth option.

4 0
3 years ago
Select the correct text in the passage. Which two sentences in this passage describe Jessica's good academic habits? Since an im
kari74 [83]

I think these are the correct answers :]

Jessica meets her friends in the library to study three times a week.  

Jessica decided to stay home and study by herself rather than put off her responsibilities.

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read this excerpt from "I Dwell in Possibility."
aleksklad [387]

Answer:

The way the sentence is I think the answer is wonder

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Write a paragraph explaining who Jennifer Lopez is
likoan [24]

Jennifer Lynn Lopez[2] (born July 24, 1969), also known by her nickname J.Lo, is an American singer, actress, and dancer. In 1991, Lopez began appearing as a Fly Girl dancer on In Living Color, where she remained a regular until she decided to pursue an acting career in 1993. For her first leading role in the 1997 Selena biopic of the same name, Lopez became the first Latin actress to earn over US$1 million for a film. She went on to star in Anaconda (1997) and Out of Sight (1998), and established herself as the highest-paid Latin actress in Hollywood.[3]

from wikipedia

8 0
3 years ago
Other questions:
  • briefly describe the geography of japan and explain how they geography has played a role in protecting japan
    13·2 answers
  • Why is the use of empathy important in a reasoned argument?
    11·1 answer
  • Which of the following is a non-legislative power of congress
    13·2 answers
  • which pair of words from “welcome to ‘rise of the knights”’ has a similar denotaition but different connotations
    13·1 answer
  • Select the suffix you would find in a word indicating a person who. (5 points)
    11·1 answer
  • What is the infinitive of hit<br>​
    5·1 answer
  • Read the excerpt from The Odyssey.
    7·1 answer
  • HELP!! I'll name you brainliest!!
    10·1 answer
  • Which statement BEST explains the author’s perspective on online brain training in the text “Is Online Brain Training Actually E
    15·2 answers
  • Hear it I’m so sorry for not doing this
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!