Answer:
O2 affinity depends on the pCO2 and pH.
Higher pH -> Higher O2 affinity -> Higher O2 saturation at higher pH level
Higher pCO2 -> Lower O2 affinity -> Higher O2 saturation at lower pCO2 level
This is a benefit because it allows the affinity of Hb in venous blood conditions (lower pO2, higher pCO2, and lower pH) to be much lower than in arterial conditions. Therefore, when blood goes from arterial to venous, the oxygen concentration decreases much more dramatically due to more oxygen (around 2x) being released to the tissues, which is possible due to the changes in affinity caused by the Bohr effect.
Explanation:
please give brainliest
Answer:
<h3>
It is a metric used to measure the overall effectiveness of a marketing campaign to help marketers to make better decisions about allocating future investment.</h3>
Explanation:
Please vote me with 5 stars
It is false because I said so
The pun in the passage that relies on two definitions of the word lose are: C: To Misplace and D: To suffer the death of someone dear.
<h3>What is the pun in the passage?</h3>
Woman Bracknell in the passage depicted the image of Victorian sincerity and the despondency because she was egotistical, savage, moderate, and appropriate.
Now, in different ways, she addresses Wilde's assessment of Victorian high society antagonism, moderate and harsh qualities, and power.
Jack and Algernon strived to be dedicated but Jack found out that his folks were Lady Bracknell's sister and brother by marriage and that he is Algernon's more seasoned sibling named Ernest.
Finally the pun in the passage that relied on two definitions of the word lose are "To misplace" and "to suffer the death of someone dear"
Read more about pun in a passage at; brainly.com/question/11681694