Answer:
Explanation:
Most people read in the traditional way, but speed readers claim to have a method that is faster.
This is the correct answer because speed readers are claiming that they have a method that is faster, and it is implied that most people cannot read this fast.
Most people cannot train their eyes to speed read, but some people can figure out how to read more quickly.
This is wrong because the passage never stated that people cannot train their eyes to read more quickly.
Speed readers can understand a lot more text with each glace at the page than most other readers can
While it is mentioned that speed readers can read quicker that other people, the main goal was that companies were proclaiming that they could train people.
Companies continue to try to sell speed reading programs to people who hope to read much faster
This is almost correct, but it is never said in the passage that people WANT to read much faster, just that they can't.
The answer should be D) because A) is not tension, B) is really not tension, and C) is not suspense either so I would go with D) since we don't know what they're talking about and why so quiet.
Mrs. Hutton was the spouse of the essayist and artistic faultfinder Laurence Hutton. At the Huttons' New York home, Helen Keller met a large portion of the main scholarly figures of the day, including William Dean Howells and Mark Twain. At the point when Keller went to Radcliffe, Mrs. Hutton sent her empowering letters. Keller likewise composed letters to Mrs. Hutton refreshing her companion about her advance however school and thinking back about the circumstances they had spent together.
Answer:
C). Neither twin could die because they were immortal gods.
Explanation:
As per the details given in the excerpt, the most logical and reasonable claim would be that 'neither of the twins could die as they were perpetual gods.' This deduction can be substantiated through the details like <em>'died, but didn't die', '...still lives and reigns'</em> while the details like '<em>...lives in the Sky-World', 'content with the world..he helped to create..the world of men', 'rule the affairs of men'</em>, etc. suggest that they were immortal gods. Thus, these details not only support the above inference but forms the base of the conclusion. Hence, <u>option C</u> is the correct answer.