Marin Preda wrote Morometii
:)
Answer:
<h3>1. A) qualify an established scholarly viewpoint regarding a certain issue.
</h3><h3>2. E) Modern science began with certain major achievements made during the sixteenth and seventeenth centuries.
</h3><h3>3. D) The origins of modern science can be traced back to the articulation of a particular approach to the study of nature.
</h3>
Explanation:
- The primary purpose of the passage is<u> to qualify an established scholarly viewpoint regarding a certain issue</u>. It talks about how modern science s<u>hould be identified with a particular way of approaching the study of nature and not on any particular set of scientific achievements.</u>
- According to the passage, the prevailing scholarly opinion regarding the<u> beginning of modern science began with certain major achievements made during the sixteenth and seventeenth centuries as mentioned in the first line of the passage</u>.
- From the passage, it can be understood that the author most likely <u>agree that the origins of modern science can be traced back to the articulation of a particular approach to the study of nature</u>. The author says that <u>before any scientific achievements were made in the sixteenth and seventeenth centuries, many ideas and scientific researches were already pondered and articulated as early as the fourteenth century.</u>
C. Elastic because a rubber band has elasticity
<span>they have often erred</span>
Criticism and disobedience--MacArthur actively ignored Truman and was known to criticize his ability as "Commander and Chief".
Truman wanted a careful war in Korea not wanting to provoke China or the USSR. Aggressive moves by MacArthur will eventually bring China into the Korean War. Truman will fire MacArthur for not following orders. MacArthur supported the use of atomic bombs against China and wanted to use the full power of the US arsenal.