<span>Gulliver destroys the emperor’s throne room.
</span>
The correct answer is A. They suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so.
Explanation:
In the passage presented, Machiavelli explains the way the prince needs to inspire fear rather than hate "Nevertheless a prince ought to inspire fear in such a way that, if he does not win love, he avoids hatred". According to him, this is necessary because the prince can govern if there is fear but not hate, about this, Machiavelli states the prince should never take away property because this would lead to hate form people; however, if necessary he can take life, although he recommends doing this due to proper reasons and without creating a reputation of cruelty as otherwise hate will emerge and this is not advisable.
According to this, Machiavelli proposes it is good people fear rather than hate a ruler and therefore the words feared and hatred in the passage "suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so".
Answer:
Hi
It is true since in ancient times the works were divided into five acts, which in turn were divided into scenes. There was a choir and a corifeo. The work is versed and rhythmic and there is always a narrator who was sometimes a corifeo, a soldier or a fortune teller. While in the modern theater there are many dramatic structures that can be in one, two or three acts, in a single scene, can be divided into pictures, there may or may not be a choir, a narrator or it may or may not be in verse or to be sung.
Explanation:
Answer:
This question is incomplete, since you did not provide the planning pages and rough draft that you have learned. Anyway, I will give you an answer that will be useful for this question.
Explanation:
Once a spending budget is established, you can get an idea of the total income that is needed to maintain or grow your money. This information is essential for formulating effective goals and plans.
Without spending budgets, you run the risk of overspending, reducing or eliminating profit margins.
The budget should be evaluated periodically in relation to a person's actual finances, to ensure alignment exists and to help identify potential spending problems, cash flow gaps, savings opportunities, or future profit scenarios.
Budget planning and tracking will help identify unnecessary expenses, adapt quickly to changes in financial situation, and also achieve financial goals.
Answer:
Explanation:
1) True - Producers can manufacture their own food, the same way plants produce their own food through photosynthesis
2) True - fungi and bacteria are consumers, they consume dead plants and animals as they decompose.
3) False - chicken and carabao are carnivores, this is wrong, caraboa are herbivores that eat mainly aquatic plants while chicken are omnivores that eat seeds, plants, insects, and even lizards.
4) True - humans ate omnivores because they feed on plant and flesh, although this statement is true it is not the main reason for this, for humans omnivores are just another food source and their varied diet allows for increased nutrients.
5) True - consumers that feed on animals only carnivores, any animal that eats only meat is considered a carnivore.