Answer:
1. Henry was excited and at the same time apprehensive about his fame as the best pocket monster.
2. The situation made him develop some pride as can be seen in the scene where he dragged for a sitting position with the Duke of Shoreditch. He also became more confident in mingling with the rich.
Explanation:
Henry was used as a bet between two gentlemen. He was promised a good reward if he played his own part well in the whole game. Prior to this time, Henry was very poor and lacked food to eat. Suddenly, his fortunes changed as a result of his possession of that huge amount of money. He dined with the dukes and rich men of England.
The whole event made him excited during the day and apprehensive at night. He became confident and decided to enjoy the moment with the knowledge that things could turn out badly at the end of the month.
Answer: Couplet
Explanation:
“The fourth, and final part of the sonnet is two lines long and is called the couplet. The couplet is rhymed CC, meaning the last two lines rhyme with each other.” -Sparknotes
Which phrases from the passage establish a cheerful mood? choose four answers. ""their way led them"" ""air of invitation"" ""rows of smiling saleswomen"" ""even on sunday"" ""gaiety of note"" ""pleased the eye""
The phrases from the passage which establish a cheerful mood includes:
- air of invitation
- rows of smiling saleswomen
- pleased the eye
<u>What is a </u><u>phrase</u><u>?</u>
A phrase is a set of or more phrases , written or spoken which features as a single unit in the syntax of a sentence. It normally consists of a head additionally known as primary phrase and an elaborating phrase.
The phrases air of invitation, rows of smiling saleswomen and thrilled the eye all symbolises glad mood.
Learn more about phrases: brainly.com/question/24998246
#SPJ4