Answer:
The underlined words in the passage are...
pour down, left bare, die, made muddy, drowned, flooded, filled with the salt water
Explanation:
Answer:
to include personal experiences of people who have adopted from the shelter
Explanation:
i took the test
<span>(I listened to the fall of the coins.) Is the passage you are looking for. </span>
<u>Answer:</u>
<em>"(the soil)/ Is bare now, nor can feet feel, being shod," </em>- by analysing the line, we deduce that Hopkins means people are out of touch with God because they're out of touch with the earth.
<em>The correct option is Option D. </em>
<em></em>
<u>Explanation:</u>
Gerard Manley Hopkins’s “God’s Grandeur,” is an exploration of the bond between Nature and God. It is about how the Almighty is infused in everything around us, despite man’s effort to ruin everything. When the sonnet was written, industrial and commercial revolutions were at their peak which put extra pressure on the environment. To express his concern and to cause awareness among others, Hopkins penned down this beautiful realisation.
1. We can actually deduce here that the answer to the given questions are:
1. Essential amino acids.
2. Non-essential proteins.
3. Amino acids.
4. Kwashiorkor.
5. Fat
<h3>What is protein?</h3>
Protein is known to be macromolecules that is made of one or more long chains of amino acid residues. In other words, amino acids are the building blocks of protein.
Thus, we can see here that proteins are essential in the body for the growth and building up of the body.
Learn more about protein on brainly.com/question/10058019
#SPJ1