<u>Answer:</u>
<em>A. Their location just outside the city of Rome made them urgent centers of political power.
</em>
<em></em>
<u>Explanation:</u>
The renaissance effects increased the literature and emphasized on the human and individual being. It also increased the willingness of satirizing the institution that was already in existence, for instance, the state and the church.
The initial poets influence the poetry art through the inspirational drama that was played by the Greeks and the Romans. This, therefore, led innovation that people mostly concentrated on different mysteries of nature that later promoted political power in the major centers.
Answer:
He writes <u>in</u> blue ink.
Explanation:
a) in
The answer is going to be a. hope that helped
The correct answer is A. They suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so.
Explanation:
In the passage presented, Machiavelli explains the way the prince needs to inspire fear rather than hate "Nevertheless a prince ought to inspire fear in such a way that, if he does not win love, he avoids hatred". According to him, this is necessary because the prince can govern if there is fear but not hate, about this, Machiavelli states the prince should never take away property because this would lead to hate form people; however, if necessary he can take life, although he recommends doing this due to proper reasons and without creating a reputation of cruelty as otherwise hate will emerge and this is not advisable.
According to this, Machiavelli proposes it is good people fear rather than hate a ruler and therefore the words feared and hatred in the passage "suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so".