Answer:
(1) When you read , to help you , you have to visualize. To help you visualize you think about what's happening in the text. While visualizing you see the characters face expressions and their actions.
You also think about where the character is. In conclusion, When you visualize you make a picture in your head using the details from your text.
Hope this helps!
Explanation:
Answer:
soooo pretty much
Explanation:
Passage A. The bureaucrat or good for nathing useless and shouldnt be worther to hold power O_Opowerr...
Passage B. that the bureaucrat was never kissed by an angel so there for is usless
provided by yours truly PIZZABOY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I'm going to guess alliteration, sorry if i'm wrong
Answer:
Explanation:
When the diver stands on the platform, at 20 m above the surface of the water, he has some gravitational potential energy, which is given as
E =mgh
where m is the man's mass, g is the gravitational acceleration and h is the height above the water. The moment he jumps, the gravitational potential energy starts decreasing, because its height h above the water decreases as well, and he acquires kinetic energy, which is given as
K.E = 1/2mv^2
where v is the velocity of the diver, which is increasing. When he touches the water, all the initial gravitational potential energy has been converted into kinetic energy.