It is based on the context that the Hydrophobic Skunk is so rare that nobody ever saw him, this indicates that the regular person from anywhere cannot identify if the skunk really exist since no one has ever seen one. It is like a myth or a legend or just really rare. For the native, who has seen one or perhaps has been living with one around its area, knows the skunk exists, but depends on whether he or she knows its the name as Hydrophobic Skunk since no report was given that the skunk lives in the certain area. He or she may refer to it as just a skunk.
Fredrick Douglass was the first slave who learned to read.
And he changed his name from <span>Frederick Augustus Washington Bailey to Fredrick Douglass.
Fr</span><span>ederick Douglass was an African-American social reformer, abolitionist, orator, writer, and statesman.
Hope this helps. please mark as brainliest.</span>
Answer:
B
Explanation:
The text shows great description of ones' setting, using adjectives to describe their surroundings.
There's no dialogue between two characters, and the narrator is not speaking to theirself.
The narrator isn't using personal experience because that would mean it would be relative to the reader, to which not every reader has experienced this exact situation, or anything like it.
hope this helps!!
The first answer has almost nothing to do with the original passage, the next 2 are just copies of the passage, the last answer deals with the passage yet also adds additional information making it the best paraphrase.