Answer:
Technical writing is writing or drafting technical communication used in technical and occupational fields, such as computer hardware and software, engineering, chemistry, aeronautics, robotics, finance, medical, consumer electronics, biotechnology, and forestry.
Technical communication is a means to convey scientific, engineering, or other technical information. Individuals in a variety of contexts and with varied professional credentials engage in technical communication. Some individuals are designated as technical communicators or technical writers.
1. They’ve been there and done that.You can learn from your mentor’s mistakes and avoid making them yourself.
2. You can talk to someone who is an unbiased third party. They see you for you. Your mentor may notice potential in you that you might not see in yourself. Better yet, they are not your boss so you don’t have to worry about things coming up in your review. And, they are not your parents so you can actually listen to them!
3. They have a whole different network of contacts and connections that you don’t. These connections are priceless and can help enhance your career in ways you couldn’t yourself.
4. It’s the best free service you could ever get. AND you’ll probably gain a life-long friend.
Answer:
T
Explanation:
because an adjective modify <em>a</em><em> </em><em>n</em><em>o</em><em>u</em><em>n</em>
The reader can infer from the passage that the children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty, option D.
<h3>What is an inference?</h3>
An inference is a conclusion we can get to after analyzing the information we have. After reading the passage provided in the picture, we can infer something about the children and their view of the marigolds in the short story "Marigolds," by Eugenia Collier.
According to the passage, the children disliked the flowers because they were "too beautiful." They lived in an extremely ugly and poor neighborhood, devastated by the Great Depression. The marigolds seem out of place with all their beauty amidst so much ugliness.
With the in mind, we can conclude that the reader can infer the following:
- The children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty. (option D)
Learn more about inferences here:
brainly.com/question/24442913
#SPJ1