The description of the character's reaction to her setting reveals that she is unhealthily obsessed with the wallpaper, as stated in option C.
<h3>What does the description reveal?</h3>
The passage from "The Yellow Wallpaper" reveals that the narrator is unhealthily obsessed with the wallpaper in her room. The narrator is woman who has been forbidden by husband from going out or writing to express her thoughts.
Confined to her room and bed, she begins to obsess over the wallpaper. She looks at it, pays attention to every details, analyzes the pattern and symmetry, and so on. As a matter of fact, she will begin to have hallucinations about the figures in the wallpaper as the story progresses.
With the information above in mind, we can select option C as the correct answer for this question. The description in the passage reveals the narrator is unhealthily obsessed with the wallpaper.
Learn more about "The Yellow Wallpaper" here:
brainly.com/question/13819351
#SPJ1
Workers and owners would cooperate for profit
Answer:
Due to the holes in history records
Explanation:
We can never truly be certain who invented the lightbulb, so people have different arguments about it
Is this what you are looking for? Like an introduction sentence for an essay??
In the world, there are many people to interact with; however, people come from many different cultures...
<u>Answer:</u>
<em>Suzy Nakamura
</em>
<em></em>
<u>Explanation:</u>
A character that is consistent in a narrative both at the beginning and at the end is referred to as a flat character. However, such figures have emotional depth in any of their appearances. Therefore Suzy is one of the flat characters in the story because of her reserved nature, and because of this, she goes through different trials while dealing with race issues. This makes her feel uncomfortable and outside. But this does not change her personality.