1) are
2) is
3) are
4) is
5) don't
6) doesn't
7) is
8) lives
9) take
10) wants
11) is
12) are
13) knows
14) is
Answer: C) to make the reader comfortable with the character
Explanation:
<em>The Adventures of Huckleberry Finn</em> is Mark Twain's 1885 novel about a boy and his journey with a runaway slave down the Mississippi river.
From the very beginning of the novel, Huck (the narrator) speaks in a friendly and uneducated style. His speech often includes grammar mistakes such as 'no' instead of 'any'. Although he lacks proper education, Huck is familiar with the river and nature, and provides detailed, interesting descriptions on this topic.
In this excerpt, Huck invites the readers to accompany him on his journey, regardless of whether they have read the prequel (The Adventures of Tom Sawyer). The use of conversational tone develops trust between the readers and Huck, and differentiates him from adult, often deceitful characters.
Answer:
The Nazis used propaganda to influence German citizens to support them, not only that but they used advertising, and the different technological resources in order to broadcast these messages. Furthermore, after Hitler was in power, he constructed the Ministry of Public Enlightenment and Propaganda to set more people The Nazi's used sophisticated advertising techniques and the most current technology of their time to spread the messages. Once in power, Adolf Hitler created a Ministry of Public Enlightenment and Propaganda to once again sway the public.
Joseph Goebbels was essential to active propaganda to advance peoples opinions of them. Goebbels joined the Nazis in 1924 and became an official for Berlin in 1926. Goebbels used both modern technology and traditional campaign tools such as posters and newspapers to gain as many followers as possible. It was with this that they built an image of Hitler as an intelligent and capable leader of the public.
Answer:
Pretty sure it is the second choice.
Explanation:
I think you forgot to add the passage along with the question. I am answering the question based on my knowledge and research. "She is gloomy and depressed" is the one among the following choices given in the question that is how Sally's <span>mood correspond to the setting, as described in the passage.</span>