1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
cluponka [151]
2 years ago
14

Why does Acuna want to ""take busloads of people out to the fields"" ? how would their realization be like that of the powt mart

in espada in "" who burns for the perfection of paper ""
English
1 answer:
anygoal [31]2 years ago
7 0

Acuna wants to take people out to the fields so they can witness firsthand how much sacrifice and pain goes into growing and harvesting the food that ends up on their tables.

By doing this, these people would come to the same knowledge that Martin Espada depicts in his poem—namely, that every item we consume was made by a pair of worn-out hands.In the poem “Who Burns for the Perfection of Paper,” the speaker recalls his experience producing paper blocks in a printing factory.The poet recalls how difficult this labour was and how much it hurt his hands.

This unpleasant sensation caused the poet to constantly reflect on the suffering endured by a pair of hands in order for him to be able to grasp a book.Acuna, a farmworker who endures great suffering in order to produce and harvest crops, exhibits an attitude similar to this in “Working Toward the Dream.”All workers endure hand, body, and life injuries as a result of their employment.

To know more about paper visit:

brainly.com/question/24917767

#SPJ4

You might be interested in
Can someone please help me with this?
vesna_86 [32]

Sorry i no no Hola yo

Explanation:

10348

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which statement paraphrases Wollstonecraft’s argument?
docker41 [41]

Answer:

By refusing women rights, men are enslaving women in their current roles

hope this helps!

5 0
3 years ago
what is the purpose for the following sentence? i think it would be best to study the problem carefully
eduard

Answer: To persuade

Explanation:

The speaker is implying that there will be unpleasant consequences if one does not study the problem carefully, and they are trying to persuade you to do so to avoid unnecessary consequences.

5 0
4 years ago
When a question asks you to infer something from a passage, what is it asking you to do?
Pavel [41]

The answer is: figure out meaning based on what you already know and what the text says

To infer something from the passage, you need to read it and able to understand the meaning of the passage without actually put too much focus on the passage.

Passage inference could be considered as a reading skills. This usually tested when you do an SAT test to measure how much information you can gather from reading a certain text within a short period of time.

8 0
3 years ago
In the past, Ron has been fairly inactive. His activities
Butoxors [25]

Answer:

C

Explanation:

If he was preparing for college he would be getting money

If he was gonna be a chef he would be cooking

If he was entering a video game contest he would be doing the regular stuff he does

I hope this helps can u mark me brainliest

6 0
3 years ago
Other questions:
  • Which reading strategy has readers pause their reading to ask themselves questions about the text?
    14·1 answer
  • Romance, who loves to nod and sing, With drowsy head and folded wing, Among the green leaves as they shake Far down within some
    14·2 answers
  • What is the difference between being a creator and a consumer? Which do you consider yourself to be? Do you want to be one or th
    15·1 answer
  • How does antigone respond when creon questions her about her actions
    9·2 answers
  • Hamlet's tragic flaw is _____.
    9·2 answers
  • In Act II, when Malvolio says, "All is fortune," he means that everything that happens to a character is based on circumstances
    15·1 answer
  • Check my last 2 questions please! :D
    7·1 answer
  • 1. In “Young Goodman Brown,” Hawthorne reveals what he sees as the corruptibility that results from Puritan society’s emphasis o
    11·1 answer
  • Bridget wants to use a text management strategy that will help her stay engaged with her textbook and allow her to quickly
    14·2 answers
  • Chocolate war chapter 16-18 events
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!