1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Minchanka [31]
1 year ago
5

Name your favorite brand and why you chose that brand

English
1 answer:
Marina CMI [18]1 year ago
5 0

Answer:

My favorite brand is Jordon, I chose that brand because everything, in my opinion, is made of high quality. My favorite product that jordons sell are their High-top Dunks.

Explanation:

You might be interested in
What information about the Luggnaggians does the narrator (Gulliver) provide to his audience (English people)?
adell [148]

The information about the Luggnaggians which the narrator (Gulliver) offers to his audience (English people) is their traditional customs. At some fact of the story, Gulliver gives his view on the way to points of views of Luggnaggians by telling it in order to make his spectators learn the conceivable errors of others and not to do it again. 

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Circadian rhythms are the changes that take place in your body and behavior during each period of approximately 24 hours. Change
lbvjy [14]

The statement about melatonin as the chemical that regulates the sleep and wake cycle is the supporting detail. Thus, option D supports the main idea of the passage.

<h3>What is a supporting detail?</h3>

Supporting detail is a statement that includes the data that are well researched and have examples and detailed descriptions that support the central idea that serves the purpose of the essay.

The main idea is the central thought that the passage wants to deliver to its reader and is supported by the details that clarify the idea about the topic.

Here the main idea is about the sleep cycle that is regulated by the hormone melatonin released by the brain. It balances the sleep and the wake cycle of the person and varies with the age. Its release controls the sleep pattern and regulates the best function of the body.

Therefore, the release of melatonin best supports the idea of the passage.

Learn more about supporting details here:

brainly.com/question/11669714

#SPJ1

8 0
1 year ago
Read the following excerpt from the Venerable Bede's An Ecclesiastical History of the English People. In this excerpt, The autho
love history [14]

¨yet, those that survived, could not be recalled from the spiritual death, which they had incurred through their sins, either by the death of their friends, or the fear of death.¨

¨ which, as the event plainly showed, was brought about by the Lord's will, that evil might fall upon them for their wicked deeds."

5 0
3 years ago
Gladwell says we need to use Twitter to:
trapecia [35]

<u>Answer:</u>

Gladwell says we need to use Twitter to: C. tweet with meaningful purpose

<u>Explanation:</u>

Twitter is a social platform where everyone can put their thoughts in front of millions of people. From a small worker to a owner of a multinational company everyone uses twitter. Some uses to express their feelings, some uses it to troll other celebs, some uses it to launch their product but there are many who put facts and major problems that needs to be resolved for eg- pollution, plastic usage, women safety and may more. Galdwell says that we need to use twitter to tweet with meaningful purpose .

3 0
3 years ago
The internal conflict that both Felix and Antonio face is
Marianna [84]

Answer:

How to achieve their own goals without hurting their friend.

Explanation:

Piri Thomas's short story "Amigo Brothers," tells the story of two young teenage friends who had to fight against each other in a boxing match. The story deals with themes of loyalty, friendship over success and fame, and most importantly true friendship.

When Felix and Antonio discovered that they were to fight against each other in the division finals of the Champions, they were both worried about what might happen. They both wanted to win and know it was their desire to win, but pitted against each other, it was sure that one will lose. The major internal conflict for both boxers was how to win without hurting the other person or without ruining their friendship. In the end, they chose friendship over success.

Thus, the correct answer is the fourth or last option.

6 0
3 years ago
Other questions:
  • Your husband/wife went off to war with a group of people, many of whom returned ten
    7·2 answers
  • What came before social media.
    7·1 answer
  • Which verb form is used to indicate the progressive tense?
    12·1 answer
  • Which sentence is written in first-person point of view?
    12·2 answers
  • Which uses correct punctuation? I agree with Tibetan Buddhist Dalai Lama Tenzin Gyatso's statement that "Sleep is the best medit
    11·1 answer
  • Explain Mersault’s response to the chaplain in their final meeting in the story. What does Mersault conclude about life as a res
    11·1 answer
  • Which word from paragraph 1 best helps you to determine the meaning of the word "overt"?
    11·1 answer
  • PLEASE SOME HELP ASAP!!!!!
    9·1 answer
  • Read the sentence.
    13·2 answers
  • Which sentence is written correctly?
    8·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!