If you want love that is a pretty good one
Answer:
At first she was upset by the rush of visitors but now she feels more comfortable with it.
Explanation:
According to the given excerpt, the narrator feels inconvenienced by the influx of visitors at her family home but when her cousin from India gives her a special gift which she once had, she is immediately "transported" and becomes more comfortable with their presence.
I’m pretty sure the answer is balding hair.
Answer:
I need it translated in English !!!
The imagery in paragraph 4 appeals primarily to the sense of A) sight. B) smell. C) sound. D) taste. 12) Which phrase from the passage is an example of a SIMILE? A) rasping scream B) sounds of wailing C) as the white herons D) like frozen splashes 13) The main purpose of the passage is to A) describe the food chain in an ecosystem such as the swamp. B) promote the need for conservation in our nation's wetlands. C) vividly illustrate the variety of bird life in the Limberlost region. D) create a vivid portrait of the plants, animals, and insects of the area.