1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
GREYUIT [131]
2 years ago
10

the most effective job descriptions usually turn out to be lengthy documents that cover their positions in every conceivable det

ail.
English
1 answer:
Novosadov [1.4K]2 years ago
5 0

The most effective job descriptions usually turn out to be lengthy documents that cover their positions in every conceivable detail is a <em>false statement.</em>

A task performed, especially one that is particular, as part of one's regular workday or for a set fee is called job.

Industries are recognized as collections of businesses involved in the creation of goods (products) and services. They transform raw materials into certain commodities by preparing them to go through the production process.

<em>There are four different </em><em>job categories: </em><em>creators, builders, improvers, and thinkers.</em>

  • An idea is created by thinkers.
  • The concept is realized by builders.
  • It becomes better with improvers.
  • In order to deliver goods and services to clients, producers perform the work in a repeatable manner.

To learn more about Jobs here:

brainly.com/question/1760844

#SPJ4

You might be interested in
What does the phrase "deceptively gentle tone" in paragraph 8 indicate?
ArbitrLikvidat [17]

Answer:

D) . The boys' mother will not be gentle.

Explanation:

The short story "The Encounter" by M. Kendall Hunt tells the story of how two young college students left their house in a state of an array in the absence of their mother and the other family members. And the imminent 'scolding' that's on their way will be the highlight of the whole scenario, at least according to their younger brother Benjamin.

At the end of the story, we see the boys' mother calling them to get back inside so that they can talk. The way the narrator describes her voice, <em>"in a deceptively gentle tone"</em> suggests that she will not be gentle. Deceptive is a word we use to "conceal" or hide the real thing, and she used deception, gentleness to ask them back so that they will talk about the condition of the house. But we already know how she’ll react, for Benjamin reveals at the beginning of the story that <em>"[their] mother would have a coronary when she saw it". </em>

Thus, the correct answer is option D.

6 0
3 years ago
The water shone like a thousand diamonds is thatva metaphor
coldgirl [10]
No, i believe it is a similie
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Compare and contrast the advantages and disadvantages of the Ceremony of Ones. What is one benefit? What is one negative consequ
miss Akunina [59]

Answer and Explanation:

The Ceremony of Ones has the advantages of providing children to couples who are interested and who for some reason are unable to have biological children or have had to deal with the death of their biological children. This allows children to be adopted by a couple who want them and who will promote a happy and pleasant home, where the child is protected and well taken care of. The disadvantage of this ceremony is the contempt that children with disabilities receive, as they are prevented from having the chance to be delivered to a couple who can take care of them, because these children are discarded to other places, regardless of their needs and feelings .

8 0
3 years ago
Canny help me with question 1 and 2
Fofino [41]
1. About <span>1000 or 1100

2. Norway gives a </span><span>big </span>Christmas Tree<span> to the </span>UK<span> every year.</span><span>

</span>
3 0
4 years ago
Read 2 more answers
Please answer as soon as possible,thanks.
ahrayia [7]

Answer:

I WOULD SAY ITS B

Explanation:

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Which seminal US documents are you familiar with? Check any that apply.
    15·2 answers
  • Beyond the? timberline, tourists can see? snow-capped mountains. A. Direct object B. Subject C. Object of a preposition
    6·2 answers
  • An essay is
    8·1 answer
  • WHAT is the verb in the sentednce " math is the most difficult for me."
    9·1 answer
  • Which statement best describes how the use of allusion supports the meaning of the passage?​
    10·2 answers
  • 1. In your view, are communication skills acquired by nature or by nurture? Explain your answer in not less than five
    11·1 answer
  • Which of these is NOT a change Desiree has seen in her husband, Armand,
    10·1 answer
  • How do human sweat and dogs pant
    7·2 answers
  • Keep in mind that the realism m / n naturalism literary movement came after the era of romanticism, which largely emphasized nat
    5·1 answer
  • For which claim in the passage does the author provide
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!