1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
emmasim [6.3K]
1 year ago
5

The andersons can set up 6 tables in 1 hour how many tables can they set up in 5 hours

Mathematics
1 answer:
Talja [164]1 year ago
7 0

They can set up total 30 tables in 5 hours.

<h3>How is a multiplication explained?</h3>

Multiply in mathematics refers to the continual addition of sets of same size.

2 × 3 = 6

It can be interpreted this way:

Three times two equals six.

Three times two equals six.

Six is two threes.

Given,

Andersons can set up 6 tables in 1 hour

Tables they can set up in 5 hours = 5 × 6

= 30

To learn more about multiplication from given link

brainly.com/question/4721701

#SPJ9

You might be interested in
A sign in front of a roller coaster says "You must be 40 inches tall to ride."
Sholpan [36]

Answer:

65%

Step-by-step explanation:

it is 65%

3 0
2 years ago
Read 2 more answers
How do I solve these systems of equations?
ruslelena [56]
1. -x+9y=-5
x-5y=1
-----------------
x=1+5y
-(1+5y)+9y=-5
-1-5y+9y=-5
-1+4y=-5
4y=-5-(-1)
4y=-5+1=-4
4y=-4
y=-4/4=-1
So x=1+5y=1+5(-1)=1-5=-4
Answer: x=-4, y=-1. (-4, -1).

2) -7x-y=13
8x+y=-14
------------------
y=-14-8x
-7x-(-14-8x)=13
-7x+14+8x=13
14+x=13
x=13-14=-1
y=-14-8(-1)=-14+8=-6.
Answer: x=-1, y=-6. (-1, -6).

3) x+7y=24
x-9y=-24
----------------
x=24-7y
24-7y-9y=-24
24-16y=-24
16y=24-(-24)=24+24=48
y=48/16=3
x=24-7(3)=24-21=3
Answer: x=3, y=3. (3, 3).

4). 3x+y=-21
x+y=-5
-------------------
x=-5-y
3(-5-y)+y=-21
-15-3y+y=-21
-15-2y=-21
2y=-15-(-21)=-15+21=6
y=6/2=3
x=-5-3=-8.
Answer: x=-8, y=3. (-8, 3).

5) 3x+6y=6
9x-12y=18
---------------
Simplify 3x+6y=6 will get you x+2y=2,
x=2-2y,
9(2-2y)-12y=18
18-18y-12y=18
18-30y=18
30y=18-18=0
y=0/30=0
x=2-2(0)=2-0=2
Answer: x=2, y=0. (2, 0).

6) 6x+8y=26
-7x+2y=-19
-----------------
-4(-7x+2y)=-4(-19)
28x-8y=76
---------------------------
6x+8y=26
28x-8y=76
-----------------
34x=102
x=102/34=3
6(3)+8y=26
18+8y=26
8y=26-18=8
y=8/8=1
Answer: x=3, y=1. (3, 1)

BONUS:
-5x+5y=-25
3x+2y=10
---------------
Simplify -5x+5y=-25 you will get x-y=5
x=y+5
3(y+5)+2y=10
3y+15+2y=10
5y+15=10
5y=10-15=-5
y=-5/5=-1
x=-1+5=4
Answer: x=4, y=-1. (4, -1). 
6 0
3 years ago
30,45,x,100; the mean is 60
Andrei [34K]

if there are 4 numbers that average to 60, when mutiplied they must come up to: 60*4= 240

100+30+45= 175

240-175= 65

PROOF:

100+30+45+65= 240

240÷ 4

= 60

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
At 2pm two military convoys leave Eagle River Wisconsin one headed North and 1 headed South the convoy headed North averages 50
skelet666 [1.2K]

Answer:

The answer to the question is

1.5 hours that is;

When the distance between them is more then 135 miles is after 1.5 hours and they will lose radio contact at 3:30 p.m.

Step-by-step explanation:

We note that

The speed of the military convoy headed north =50 mph

The speed of the convoy headed south  = 40 mph

Let t be the time taken for the two convoys to be 135 miles apart

The time taken for the two convoys to be 135 miles apart is given by

50×t miles+ 40×t miles= 135 miles

That is 90×t miles = 135 miles

                  t = 135/90 = 1.5 hrs

3 0
3 years ago
In which quadrant is (-1/2, -1.8)?
Anna71 [15]

Answer:

quadrant 3

Step-by-step explanation:

you go to the left 1/2 and down 1.8, putting you in quadrant 3

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • A girl asks her father how many ties he has and he answers with a riddle: "seven-eighths of my ties plus four."
    13·2 answers
  • Whats the answer to this equation 10-4=9-[]​
    9·2 answers
  • The table shows data for a random sample of 20 students out of middle school. Use the sample to draw an inference about each mea
    9·1 answer
  • Number 1 A to D and number 2 A to C....?
    10·1 answer
  • Determine the area of the given figure:<br><br> .
    10·1 answer
  • En cuál de los segmentos debe colocarse el número 8 en orden para obtener un número de 5 dígitos divisible por 7.
    15·1 answer
  • I am thinking of an a number less than 20 greater than 10. the sum of the digits in the number is 6. what is the number? It’s fo
    9·1 answer
  • Plz help me find these functions!
    5·1 answer
  • Use the function m = 15f to find the value of m when f = 5.<br> m =
    9·2 answers
  • 2x − 1 &lt; 7 and 3x + 24 ≥ 12
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!