The imperialism had a massive effect on Europe, especially its western part. The countries that were imperial powers managed to get hold onto territories all over the world. By managing to control these territories, the imperialists had lot of natural resources and very cheap labor force at disposal. This enabled the industry in Europe to have constant growth, and the manufacturing to skyrocket, thus there were more and more products for the market, and more and more wealth was coming because of it, resulting in strong and well developed countries in Western Europe.
An organ is a structure composed of two to four types of tissues working to perform functions that are beyond the scope of an individual tissue type. A set of related organs working cooperatively toward the performance of even more complex functions constitutes an organ system.
The phrase from the passage that provides context clues for the meaning of the word impetus is "desegregation across the country."
- This is because the word impetus is a noun in which the phrase "desegregation across the country," modifies accordingly.
- A noun phrase modifier is two or more words that illustrate or describe a noun.
Hence, in this case, it can be concluded that the phrase from the passage that provides context clues for the meaning of the word impetus is "desegregation across the country."
Learn more here: brainly.com/question/18201206
Answer: For oil
Explanation: The Osage Indian Reservation was located in oklahoma. In the Osage Reservation, there was a lot of oil and the indians were allowed to keep the profits. They became very wealthy. The Indians were murdered because of greedy citizens.
Answer:thats u omg ur so beautiful
Explanation:
<3 jorgous sis