Answer:
Active political participation is important for US citizens because of how the US Government gets it's power by the people of the country, as is how most democracies work. Therefore, without that input, the government could not make laws or anything of the sort.
Explanation:
If you have a democracy and people, the people must make the decisions for the democracy because aforementioned twice democracy cannot make it's own decisions, according to the US Constitution. This would leave the government unable to do anything, the country would supposedly fall into a revolt and collapse.
Answer:
B. sympathetic
Explanation:
The nervous system has different elements and one of this elements is the sympathetic nervous system (SNC).
The SNC is the system in charge of the fight or flight response which is a reaction that is activated in response to situations of imminent danger or harmful events or attacks.
In this example, Izzy sees a leopard in her backyard, it is clear that<u> she is in a situation of imminent danger,</u> and her body reacts by dilating her pupils a pounding heart and a shallow and rapid breathing <u>(fight or flight response), </u>therefore, we can conclude that her Sympathetic nervous system is active.
The option that tells us the main theme of the passage is the fact that With the arrival of talking films in the 1920s, silent films became unprofitable.
<h3>What is the summary of the passage?</h3>
This passage is telling us of the reasons why the people had to stop making the silent movies. It is telling us of all of the issues that came with it and why the film makers had to do away with them.
First the movies were said to have been destroyed. That is the ones that were already in existence and how many of them had to be recycled so that they could get the metals that they contain.
All of this came to be based on the fact that these movies were no longer seen to be profitable anymore. Hence it was of no use having them around.
Read more on theme of a story here:
brainly.com/question/25336781
#SPJ1
Answer:
the older person who has retired or receives an old age pension is senior citizens
Answer:
Lower supply and a shortage
Explanation:
In cases of emergency the prices connected with some good normally increases, even if the good isn't produced in the affected area. The costs of transport, logistic, storage and selling e.g, increases because of shortage of all other goods, reflecting in a chain effect. When a price is set below the equilibrium price, the quantity supplied will be lower than the quantity demanded, by consequence the maximum price may lead a lower supply and a shortage.