Answer:
B. "Litterbugs need to wake up and see what their careless actions are doing to the environment."
Explanation:
This sentence is clearly biased, instead of giving facts about littering, they just provide emotions and opinions (even if it is true)
Hope this helps :)
Hello.
The answer is I<span> hurt my eyes by staring at the sun.
Thats the only senetence that sis also correct.
A and d is not proper grammar, and it cant be c becasue stares is not a verb but sraring is and its also doing something. Stares does not sound correct.
Have a nice day</span>
In the passage from "Everyday Use," the author shows that Mama is caring but determined, as she describes herself in a way that demonstrates her strength.
<h3>What does the passage show?</h3>
The passage from "Everyday Use" reveals a lot about Mama, one of the characters. Mama is describing herself and, in her description, revealing her own strength.
She is a loving, caring mother, but she is also determined. She compares herself to a man to show her independence and persistence. Although uneducated, Mama is strong and can survive on her own.
With the information above in mind, we can choose option A as the correct answer for this question. Mama is caring but determined, as is shown in the passage.
Learn more about Mama here:
brainly.com/question/5598886
#SPJ1
<span>Marwe was a beautiful girl and Chura was a ugly looking boy. They loved each other. Marwe was told that she would marry a man by name Simba. Afterwards Marwe was informed that she would marry a man by name Simba on her return to the hometown and Chura who in the meantime lived with Masai came to know of Marwe's arrival and he also returned to their hometown. They met each other. Marwe told that she loved him but she was told that she will marry a man by name "Simba". Chura told his name is Simba as the Masai called him as he killed a lion by himself. They both got married but the villagers felt bad that such a beautiful girl married an ugly guy.</span>