Answer:
1 is A 2 is F 3 is A 4 is G
Explanation:
first one: 'sea horses are unusual' is an opinion because it cannot be backed by facts. some people might say that they look very normal.
second one: G and H are opinions. F and I and facts but sea horses' life span isn't mentioned in the passage.
third one: its said in the passage that seahorses are about 1.5 to 12 inches long. 1 is the only option that doesn't fit in that range.
fourth one: G is only one that cannot be backed by facts.
D. To figure out the hidden meaning of a text
Answer:
Supergirl discovered that not only is her friend, Sam, Reign but that her best friend Lena Luthor knew it. It's a troubling discovery, one that series star Melissa Benoist says will bring a lot of challenges for the Girl of Steel and her alter ego, Kara.
But before Supergirl attempts to get through to Sam.she's going to have to deal with Lena. Monday's episode, "Trinity", picks up with the aftermath of the shocking discovery and part of that aftermath will include dealing with her complicated relationship with Lena. While Supergirl has a professional sort of relationship with Lena, she's Kara's best friend. It's a situation that puts Kara in a difficult situation, as Lena is still in the dark about Kara's super heroic identity. It's a situation that puts Kara in a "moral dilemma".
Explanation:
Hope this helped